Bestil VIP-billetter | Erhvervsklubben | Borgerforeningen Kulturhus Svendborg

Hent billetter

Et erhvervssponsorat giver gratis adgang til en række arrangementer i Borgerforeningen Kulturhus Svendborg. Andre arrangementer vil være med reduceret eller fuld betaling.

Efterårsturné 2019

Søren Huss med band + support

Søren Huss udgav sit 3. studiealbum 'Midtlivsvisen' i november 2017 – et triumftog af en plade til voksne mennesker. Support: Søren Manscher – skarpsindig sangskriver og debutant.

Årets blues-brag

Blues Brothers Souvenir Show

To mænd i front med sorte solbriller, sort hat og sort habit. En kuffert med de bedste rhythm’n’blues- og soulklassikere – spillet af en hårdt swingende rytmegruppe og en effektiv hornsektion.

Kom til kæmpe 80’er-fest

Hit med 80’erne

Hit med 80'erne spiller alle de store hits fra pastelfarvernes årti. Der er DJ i baren og 80'er cocktails på menukortet. Kom udklædt og deltage i konkurrencen om en bil i én måned!

Akustisk turné 2019

Madsen, Møller & From

Knud Møller, Henrik From og Johnny Madsen. Har du én gang oplevet Madsens akustiske triokoncerter, ved du, at det er den allerbedste måde at komme helt tæt på den vestjyske rockpoet.

Hvor er USA på vej hen?

4 år mere med Trump?

Anders Agner og Lars Mathiasen går ind i, hvordan forretningsmanden Trump kom til magten, hvorfor USA er så splittet et land og hvorfor næste års præsidentvalg er et af de vigtigste nogensinde.

Musikalsk Gumbo med Carøe i front

GasOrleans

Du har som en af de første i Danmark mulighed for at opleve Gasolins legendariske Nanna, Blafferen, Spillemanden, Alla-Tin-Gala og alle de andre, der drøner Derudaf i New Orleans-style.

Det enkle liv

Frank Erichsen - Bonderøven

Oplev den charmerende 'bonderøv' Frank Erichsen fortælle om livet på gården med alt hvad dertil hører, og kom bag de populære udsendelser kendt fra tv.

Årets julebrag af en koncert med DR BIG BAND

Merry Christmas Baby

DR Big Band byder på jazzet julestemning med Kaya Brüel, Mads Mathias og vært Signe Molde. Glæd dig til et populært og velsmurt show, hvor julestemningen garanteret stiger et par grader.

Tag familien med og kom i julestemning med børnebandet

Julebanditterne

Oplev ”Den Nye Generation Af Julesange”. Julebanditterne har skrevet 9 helt nye julesange, som fører publikum igennem julens traditioner, stemninger og følelser.

RockU2

Die Herren

U2´s sange virker allerbedst live. Det er der, at de virkelig viser stor styrke og kommer til sin ret. At de efter snart 40 år kan røre, bevæge og gøre indtryk på mange mennesker.

Akustisk dansekoncert med Michelsen og Bramsen

Anne Dorte & Maria

To af 80’erne og 90’ernes mest ikoniske stemmer, Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen, er genopstået som duo med et imponerende katalog af dansk musiks allerstørste hits.

Nyt Soloshow

Anders Blichfeldt - Alene på Scenen

Det er sjovt, smukt, skørt, intimt og gennem musikalsk. Anders er alene på scenen med sine instumenter og elektroniske dimsedutter og leverer sjove, rørende og overraskende versioner af de sange vi kender og elsker.

Nødvendige

NavnFormålUdbyderUdløber
SL_CA/B TestningSmartlook2 år

Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Få flere oplysninger