Bestil VIP-billetter | Erhvervsklubben | Borgerforeningen Kulturhus Svendborg

Hent billetter

Et erhvervssponsorat giver gratis adgang til en række arrangementer i Borgerforeningen Kulturhus Svendborg. Andre arrangementer vil være med reduceret eller fuld betaling.

Clairvoyant medie

Sebbastian Lorantius

Deltag i en klarsynsaften og mærk den åndelige verdens kærlighed. Oplev også, hvordan Sebbastian Lorantius arbejder som kanal for ånderne.

Et fantastisk underholdende foredrag

Nils Villemoes – Bøvl

Om ledelse, udvikling, strategi og samarbejde - kort sagt BØVL! Gennem fire årtier har Nils Villemoes revset, drillet og udfordret erhvervslivet og den offentlige sektor.

En af Danmarks helt store kunstnere

Sebastian solo

Når Sebastian møder sit publikum, får poesien for alvor vinger, og han ledsager sine udødelige sange med anekdoter og underfundig humor. Glæd dig til en aften i Trubadurens selskab.

Foredrag med Charlotte Lind

To halve med livsglæde, tak

Minder din hverdag lige nu mest af alt om tørt rugbrød med leverpostej? Ville du ønske, det var anderledes? Foredraget for dig, der drømmer om at mærke bobler i maven - hver dag.

Foredrag med Jakob Olrik

Den Eneste Ene

Oplev Jakob Olrik i foredraget Den Eneste Ene. Læg hovedet bagover af grin, få fyldt maven med boblende tro på fremtiden og få farverige idéer med hjem i håndtasken.

Svendborg Jazzfestival præsenterer med bragende stolthed

John Scofield Combo 66

Jazzguitar ikonet John Scofield har vundet utallige priser og udgivet et hav af anerkendte albums i sin karriere. Den seneste udgivelse 'Combo 66' udkom i 2019 og markerer hans 66 års fødselsdag.

Foredrag med Umahro Cadogan

Kan man spise sig rask?

Få opskriften på den kost og livsstil, der giver dig energi, glæde og sundhed på den lange bane. Kom til et helt eksklusivt foredrag med Danmarks absolut mest populære ernæringsekspert.

Foredrag med Michael Fjeldgaard

Får du nok ud af dit liv?

I en presset hverdag kan det være svært at finde tiden og roen til at mærke, om du er på vej i den rigtige retning – med dig selv, med dit liv, med din virksomhed.

The music of Bob Dylan

No Direction Home

Glæd dig til en aften med god stemning og musik, når bandet tager dig med på en lytter gennem Bob Dylans fantastiske musikkarriere- og univers.

Stor 60´er fest

The Rocking Ghosts

Pigtrådsmusikkens gentlemen gennem 50 år. De har haft store internationale hits og turneret over det meste af verden sammen med bl.a. Cliff Richard & The Shadows og andre af rockens store koryfæer.

Klassisk stand-up med Anders Matthesen

ANDEN BRINGER UD

Efter et vildt jubilæumsår drog Anders Matthesen fra årets start på landevejen med et splinternyt show, denne gang med klassisk, skarp stand-up som omdrejningspunkt.

Klassisk stand-up med Anders Matthesen

ANDEN BRINGER UD

Ove Dahl og Kurt Kragh

Mød Drabscheferne

Foredrag med to af landets mest erfarne drabschefer. Kom og hør om Danmarks største mordsager, efterforskninger og mest spektakulære drab i nyere tid.

Da Svendborg Blev Moderne

En unik forestilling om det moderne Svendborgs historie. Mød de store visioner, de hede drømme og jagten på den gode historie. Få samtidig en forklaring på, hvorfor det ofte går så galt i Svendborg.

Clairvoyant Jeanie Marie Solberg

Klarsynsaften

Bærer du rundt på en dyb sorg, eller kunne du bruge lidt rådgivning om parforhold, bolig og karriere, så er en klarsynsaften med Jeanie Marie Solberg måske svaret.

Et personligt og ærligt foredrag

Thure Lindhardt - Min karriere

Thure Lindhardt har medvirket i flere danske og internationale tv-serier, film og teaterforestillinger. Få et helt personligt indblik i hans liv og spændende karrierer.

Thomas Warberg

PERFEKTION, OVERSKUD & ANDRE LORTEORD

Thomas Warberg er en af landets absolut skarpeste og mest teknisk overlegne komikere med sin sønderjyske charme, eminente timinger og levering af både one-liner jokes og anekdoter i særklasse.

Leonora Christina skov

Leonora Christina Skov har solgt for udsolgte sale siden 2018, hvor bogen 'Den, der lever stille' udkom. Oplev et levende og engageret foredrag krydret med oplæsning og spørgsmål fra salen.

Nyt one-man show

Lars Hjortshøj - Plan B

Det var meningen, at showet skulle give en endegyldig løsning på alle menneskehedens problemer, men det lykkedes ikke helt. Så Lars Hjortshøj kastede sig i stedet over Plan B.

Mød den kontante, ærlige og direkte læge fra DR2

Charlotte Bøving

Mød den kontante, ærlige og direkte læge fra DR2 programmet "Lægen Flytter ind". Trods kontantheden er deltagerne alle taknemmelige… Hun gjorde forskellen der fik dem til at ændre deres liv… !

Et Beatles-show fuld af humør, entertainment og energi

The Beatles Revival

Til de mange som ikke nåede at opleve The Beatles live, enten fordi der var udsolgt, eller fordi man simpelthen ikke var født dengang, - er her den ultimative erstatning: The Beatles Revival.

Christmas Dreams Tour

Paul Potts

Paul Potts vender tilbage til Danmark, og der er garanti for en skøn og forrygende julekoncert med både engelske og danske juleklassikere. Fantastiske Kirstine Bonde er aftenens gæstesolist.

Comedy Tour 2020

Turen går til Nikolaj Stokholm

Hvornår er vi allermest sårbare og har givet slip? Når vi holder fri eller er på ferie? Fritid er en skør ting, og man kan rejse på mange måder. Hele Danmarks Stokkefar er tilbage og kigger udad.

Et magisk univers med noget på hjerte

Rune Klan - Håbefuld

Med afsæt i personlige oplevelser og verden omkring os, vil den sympatiske gøgler, med vanlig selvironisk distance, give sit bud på at være HÅBEFULD anno 2020.

Nødvendige

NavnFormålUdbyderUdløber
SL_CA/B TestningSmartlook2 år

Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Få flere oplysninger