Bestil VIP-billetter | Erhvervsklubben | Borgerforeningen Kulturhus Svendborg

Hent billetter

Et erhvervssponsorat giver gratis adgang til en række arrangementer i Borgerforeningen Kulturhus Svendborg. Andre arrangementer vil være med reduceret eller fuld betaling.

Et af tidens mest interessante americana-bands

Bound by law

Bound by Law er flyttet til lørdag den 24. april 2021

Nyt album

Folkeklubben

Folkeklubben har over de sidste 9 år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre. Trioen stævner igen ud med deres nye femte album ’Børn Af Den Tabte Tid’ i ryggen.

Nyt album

Folkeklubben

Sikker & siddende

Die Herren

Koncerten med Die Herren er flyttet til 16. april 2021.

Koncerten med Lis Sørensen er flyttet til fredag den 23. april 2021

Koncerten med Lis Sørensen er flyttet til fredag den 23. april 2021

Ny single – og nyt album til februar

Lasse Helner

I elleve sange på sit nye album dyrker Lasse sine musikalske inspirationskilder og udforsker de mange muligheder, som 6 årtier på den danske musikscene har givet ham. Support: NASH!

Akkompagneret af Mickey Pless

Keld & Hilda 60 + 40 = 100 år

Keld & Hilda fejrer et bemærkelsesværdigt 100 års jubilæum. Her er det 60 år siden, at Keld Heick fik sin debut og 40 år siden, at Hilda første gang optrådte offentligt med Keld.

En af vor tids store kunstnere

Claus Hempler

Claus Hempler slog som helt ung sit navn fast som sanger i det succesombruste band Fielfraz. Siden har Hempler udgivet en håndfuld klart definerede soloplader – senest 'Kuffert fuld af mursten'.

Koncerten med Michael Falch er flyttet til 17. december 2021

Koncerten med Michael Falch er flyttet til 17. december 2021

Danmarks bedste Honky Tonk orkester

Fistful of Dollars

Koncerten med Fistful of Dollars er flyttet til 1. maj 2021

P3 Guld-talenterne med de hæsblæsende koncerter

PATINA

Patinas kerne er tre trommeslagere, der skiftevis giver den som frontmand og skaber et ekstatisk fællesrum, hvor man med åbent bryst kan stille sig sårbar.

Tour 2021

Outlandish

Outlandish er klar til at fortsætte deres musikalske rejse, som de begyndte for snart 18 år siden. Med ny musik i bagagen, drager de atter på tour med et godt og hit-spækket show.

Tour 2021

Outlandish

Ægte kærlighed til country og folk

Alex Nyborg Madsen & The Circle of Friends

Alex Nyborg Madsen har samlet et band af yngre musikere, der alle nærer en dyb og ægte kærlighed til alt, der falder under kategorierne country og folk.

Et af Danmarks bedste liveacts

Jonah Blacksmith

'Kompromisløs', 'Det smukkest tænkelige budskab' og 'Nordvestjysk verdensklasseband' er blot nogle af de mange superlativer, der bliver brugt af folk og anmeldere om bandet fra Thy.

Et af Danmarks bedste liveacts

Jonah Blacksmith

Sikker & siddende

Die Herren

Die Herren garanterer en helt igennem mindeværdig rockkoncert - i en helt igennem ny tid. Det bliver med alle de store U2-hits – nogle i unplugged – og andre i elektriske versioner.

Lis Sørensen

Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et bredt publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane, og en energisk oplevelse af øjeblikket.

Et af tidens mest interessante americana-bands

Bound by law

Pladeaktuelle Bound by Laws sound bliver ofte sammenlignet med musikere som Johnny Cash og Nick Cave, som ligeledes har været store inspirationskilder for bandet.

Danmarks bedste Honky Tonk orkester

Fistful of Dollars

Deres nærvær og intimitet er legendarisk, og med det specielle mix af americana, country og honky tonk, står Fistful of Dollars for noget helt særligt på den danske musikscene.

Store musical-hits & anekdoter

Annette Heick & Jesper Lundgaard

Tag med på en rejse ud i musikken med noget af det bedste fra musicalens verden tilsat Annette Heick og Jesper Lundgaards egne anekdoter og oplevelser.

Et af Europas bedste og mest efterspurgte ABBA-Tributes

Abbacz

Iført originale kostumer og ægte 70’/80’er koreografi leverer bandet et 100% højenergiske liveshow i absolut topklasse med tidløse pophits, som taler til flere generationer over hele verden

Funk & jazz festen er tilbage

Mezzoforte

Drengene fra Island leverer altid energiske koncerter, der kombinerer virtuose instrumentale improvisationer med deres velkendte melodiske temaer.

Præsenteres i samarbejde med Carlsberg

Sømændene - knap 20 (år) op

Det en del koncerter, genstande og 20 år siden Sømændene første gang optrådte. Meget vand er løbet gennem fjorden sidenhen, og det er et markant anderledes show, publikum vil opleve i 2021.

Michael Falch & Dét Band

Ny album på vej! Michael Falch har det seneste årti gennemgået en enestående opblomstring og han har ikke tilladt rusten at få ro efter coronaen udsatte hans store reunion-turné med MALURT.

Nødvendige

NavnFormålUdbyderUdløber
SL_CA/B TestningSmartlook2 år

Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Få flere oplysninger