Bestil VIP-billetter | Erhvervsklubben | Borgerforeningen Kulturhus Svendborg

Hent billetter

Et erhvervssponsorat giver gratis adgang til en række arrangementer i Borgerforeningen Kulturhus Svendborg. Andre arrangementer vil være med reduceret eller fuld betaling.

Tag familien med og kom i julestemning med børnebandet

Julebanditterne og juletræsfest

Oplev ”Den Nye Generation Af Julesange”. Julebanditterne har skrevet 9 helt nye julesange, som fører publikum igennem julens traditioner, stemninger og følelser. Efter koncerten er der juletræsfest.

Storyteller 2020

Lars Lilholt

Oplev Lars Lilholt ́s sange i akustiske, intime, indendørs og afdæmpede versioner med de dertilknyttede underfundige fortællinger fra Lilholts efterhånden lange liv.

RockU2

Die Herren

U2´s sange virker allerbedst live. Det er der, at de virkelig viser stor styrke og kommer til sin ret. At de efter snart 40 år kan røre, bevæge og gøre indtryk på mange mennesker.

Ekkokammer – nyt album

L.O.C.

Når Bangeren, Mørkets Fyrste, Mr Jim Beam går på scenen, kan du forvente en gevaldig tur i tørretumbleren sammensat af høj intensitet, volume og en sprængning af hele følelsesregistret.

Akustisk dansekoncert med Michelsen og Bramsen

Anne Dorte & Maria

To af 80’erne og 90’ernes mest ikoniske stemmer, Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen, er genopstået som duo med et imponerende katalog af dansk musiks allerstørste hits.

Nyt Soloshow

Anders Blichfeldt - Alene på Scenen

Det er sjovt, smukt, skørt, intimt og gennem musikalsk. Anders er alene på scenen med sine instumenter og elektroniske dimsedutter og leverer sjove, rørende og overraskende versioner af de sange vi kender og elsker.

Sangerindens serverer sine største hits i et nedtonet set

Sanne Salomonsen

Kom tæt på Sanne Salomonsen i dette semi-akustisk set up, når hun gæster Svendborg Teater. Med sit nedbarberede akkompagnement bliver der bedre plads til sangene - og til følelsen.

Musikalsk Gumbo

GasOrleans

Michael Carøe og hans 9 mand høje fest-orkester præsenterer Gasolins legendariske musik i svedige og funky New Orleans-versioner. Kom med til New Orleans over Langebro sammen med GasOrelans.

Solokoncert #aloneontheroad

Jacob Dinesen - Alone on the road

I efteråret 2020 drager Jacob Dinesen for første – og måske sidste gang, på en anderledes og helt unik solo tour. Det bliver intimt, pågående, emotionelt, men først og fremmest nærværende.

Nødvendige

NavnFormålUdbyderUdløber
SL_CA/B TestningSmartlook2 år

Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Få flere oplysninger