Teknisk information | Borgerforeningen Kulturhus Svendborg

I selskab med danske topkunstnere og musikere

Celebrating 50 years Woodstock

Fra mord og kaos til prismodtager og rollemodel

Carlos´ Kitschen

Tryk min danske hånd

Niels Hausgaard

Tryk min danske hånd

Niels Hausgaard

En af Danmarks mest eftertragtede sangerinder

Lis Sørensen

Gedigen popmusik

Hjalmer

Super-U2-eksplosion

Die Herren U2-BigBang

Kammermusik

VOCE

Forårstour 2019

Emmelie de Forest

Om uddannelse og en produktiv læringskultur

Foredrag med Rane Willerslev

Sort tulipan – nyt album på gaden

Folkeklubben

Foredrag med Anette Sams

Din kompetente krop

Et personligt og ærligt foredrag

Thure Lindhardt - Min karriere

En guitarlegende

Billy Cross Band

e-Sportsdag

Talkshow med livsstilsekspert, tv-vært og børnebogsforfatter

Flemming Møldrup

Årets sangskriver kommer til Svendborg

M.C. Hansen & Jacob Chano

Livet, Faldet & Alt Det Andet Tour

Karl William

Akustiske soloturné

Michael Falch

Kammermusik

Kotaro Fukuma

Moderne soul og funk

Jakob Sveistrup

En hyldest til Flemming Bamse Jørgensen

Bomles Venner

Feat. Margrethe Grarup

Esben Just & Basic Bigband

Dansk kvalitetspop så det driver ned af væggene

Dodo & The Dodo’s (AKUSTISK)

Akustisk Forår 2019

Neighbours & Friends

Leonora Christina skov

Clairvoyant medie

Sebbastian Lorantius

SUPPORT Trine Therkelsen

Rasmus Nøhr

Foredrag med familien Rosentoft

Tiden tæller

Jubilæumsturné 2019

Sko / Torp

Foredrag med Jakob Olrik

Den Eneste Ene

Stor 60´er fest

The Rocking Ghosts

Nyt one-man show

Lars Hjortshøj - Plan B

Teknisk information

Her finder du alle tekniske specifikationer for LYD, LYS OG SCENE i Kulturhus Svendborg Borgerforeningen

Hent TEC SPEC Kulturhus Svendborg

Hent Truss Overview Guldsalen

Hent Stage 4 x 10 Guldsalen

Hent Patch Sheet Guldsalen

Hent Grid With Patch Guldsalen

Velkommen Kulturhus Svendborg

Vi glæder os til at tage imod dig som kunstner og hele dit crew. Her får du information om forskellige ting, der vedrører vores spillested. Vi sætter en ære i at samarbejde med dig om at skabe den bedst mulige koncert, som er til glæde for os alle - og ikke mindst for publikum.

Lidt om huset generelt

Kulturhus Svendborg - Borgerforeningen fungerer både som kulturhus og koncertsted. Vi huser koncerter lige fra små café-set up, over kammermusik-koncerter til koncerter med de store navne på den danske musikscene. De store koncerter foregår altid i Kulturhus Svendborgs Guldsal, som resten af denne skrivelse også vil omhandle. Guldsalen har en kapacitet på 600 stående publikummer og op til 320 siddende afhængig af scenens størrelse. Hele huset er et ikke-ryger hus.

Personale

Vi har, ved de fleste koncerter, tilknyttet 2 afviklere.
Den ene afvikler står for teknikken og samarbejdet med jeres tekniske crew. Herunder er der X-antal medhjælpere til scene og teknik.

Den anden afvikler står for koordinering af alle de frivillige og kommunikation med tourmanager eller bandansvarlige vedr. tidsplan/spisetider etc. og er bindeled til øvrigt personale, køkken mv.

For alle vores ansatte og frivillige gælder det at sikkerheden kommer først. Vi skal passe på os selv og hinanden, især når det gælder tunge løft og kørsel med kran. Vi beder om at I respekterer dette og at den teknikansvarlige kan give instruktioner til det øvige personale om sikkerhed.

Hovedtelefonnummer +45 62 22 23 21
Leder/afvikler: Claus Bjerregaard - +45 28 19 18 22
Produktion/afvikler: Janne Bjerre - +45 40 60 60 49
Hustekniker/produktion/afvikler: Anders Gedde Sejdelin - +45 20 88 70 98

Øvrige lyd/lys afviklere:
Jacob Maribo
Oliver Kromann
Mikael Bundgaard
Mikkel Eriksen
M.fl.

Parkering for kunstnere og crew

Kulturhus Svendborg råder over et meget begrænset antal parkeringspladser til personbiler og det kan ikke forventes at der er plads på koncertdagen. Der er dog betalingspladser i umiddelbar nærhed af huset.
Lastbiler og bandbusser skal efter load in parkeres ca. 50 meter fra load in. Se billedet herunder.

Adresse: Kulturhus Svendborg er Ramsherred 4 - 5700 Svendborg

Load in

Adressen til load in er Fruestræde 2 - 5700 Svendborg.
   Se load in på kort og vejviser.

Omklædning og back stage

I får stillet to lokaler samt et fælles område til jeres rådighed. Området kan aflåses. Lokale 1 er med spisebord og med plads til 12 personer. I lokale 2 er der en hyggelig atmosfære med sofa, lænestol, spejl og mindre spisebord. I fællesområdet er desuden flere sofaer. Der er wifi i hele området, og køleskab med drikkevarer som kan nydes imens I er på besøg her.

Der er flere toiletter knyttet til området og ét badeværelse med brus. I dette findes der også spejl og god belysning. Desuden er der også et badeværelse med brus på bagscenen.

Under hele jeres besøg her, er der én eller to værter, der tager sig af jer, sørger for kaffe på kanden, serverer middagen osv.

Vi vil sætte pris på at have en opdateret rider fra jer i så god tid som muligt, så vi kan sørge for at jeres ophold hos os forløber bedst muligt.

Ulykke eller brand

I tilfælde af brand eller brandalarm, vil strømmen til PA’et og scenelyset blive frakoblet automatisk. Desuden vil houselight blive tændt og publikum vil via alarmsystemet blive bedt om at forlade huset. Alle nødudgange er skiltet og må ikke blokeres eller dækkes til. Røgalarmerne, der er installeret, bliver ikke påvirket af røg- eller hazermaskiner.

I tilfælde af ulykke vil de ansatte eller frivillige tage de nødvendige tiltag. Alle ansatte og frivillige er uddannet i førstehjælp. Der findes desuden en hjertestarter ved hovedindgangen.

Til større koncerter med mange publikummer er der tilknyttet uddannede sikkerhedsvagter

Borgerforeningen

Load in - klik for stort kort.

Nødvendige

NavnFormålUdbyderUdløber
SL_CA/B TestningSmartlook2 år

Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Få flere oplysninger