Det sker | Musik, teater og foredrag | Borgerforeningen Kulturhus Svendborg
Facebook instagram Youtube adresse

Kalender

Foredrag

Leonora Christina skov

Leonora Christina Skov har solgt for udsolgte sale siden 2018, hvor bogen 'Den, der lever stille' udkom. Oplev et levende og engageret foredrag krydret med oplæsning og spørgsmål fra salen.

Nyt one-man show

Lars Hjortshøj - Plan B

Det var meningen, at showet skulle give en endegyldig løsning på alle menneskehedens problemer, men det lykkedes ikke helt. Så Lars Hjortshøj kastede sig i stedet over Plan B.

Manipulation, hypnose og optiske illusioner

Forført af Jan Hellesøe

Han har forført danskerne på DR1 med den spektakulære serie Manipulator og i fire imponerende sæsoner af Fuckr med dn hjrne. Oplev Danmarks dygtigste manipulationsekspert og showmænd live.

Kom til kæmpe 80’er-fest

Hit med 80’erne

Hit med 80'erne spiller alle de store hits fra pastelfarvernes årti. Der er DJ i baren og 80'er cocktails på menukortet. Kom udklædt og deltage i konkurrencen om en bil i én måned!

60 års jubilæumsturné

Dario Campeotto

Et musikalsk foredragsshow. Oplev Dario helt tæt på og få historien gennem anekdoter fra et langt liv i showbiz – godt krydret med sang-eksempler undervejs.

Mød den kontante, ærlige og direkte læge fra DR2

Charlotte Bøving

Mød den kontante, ærlige og direkte læge fra DR2s 'Lægen Flytter ind'. Trods kontantheden, er deltagerne alle taknemmelige – hun gjorde forskellen, der fik dem til at ændre deres liv…

Et Beatles-show fuld af humør, entertainment og energi

The Beatles Revival

Til de mange som ikke nåede at opleve The Beatles live, enten fordi der var udsolgt, eller fordi man simpelthen ikke var født dengang, - er her den ultimative erstatning: The Beatles Revival.

Gør ulvetimen til en leg

Fællesspisning for krudtugler

Hold en pause i hverdagen. Spis sundt og børnevenligt til børnevenlig tid og sammen med andre. Dørene åbner allerede fra kl. 15.30, hvor man kan hygge i vores café og vi serverer lidt grønne snacks.

Talkshow med mediet Sebbastian Lorantius

Mellem himmel og jord

Aftenens gæster er skuespilleren & sangeren Pernille Højmark og skuespilleren & komikeren Jonas Schmidt. Kom og vær med til en sjov, rørende og inspirerende aften!

Akustisk turné 2019

Madsen, Møller & From

Knud Møller, Henrik From og Johnny Madsen. Har du én gang oplevet Madsens akustiske triokoncerter, ved du, at det er den allerbedste måde at komme helt tæt på den vestjyske rockpoet.

Hvor er USA på vej hen?

4 år mere med Trump?

Anders Agner og Lars Mathiasen går ind i, hvordan forretningsmanden Trump kom til magten, hvorfor USA er så splittet et land og hvorfor næste års præsidentvalg er et af de vigtigste nogensinde.

Carsten Sommerskov

Positivitet der virker

Over 250.000 tidligere deltagere og mere end 1000 arbejdspladser kan ikke tage fejl. Få ekstra livsglæde, energi, positivitet og arbejdsglæde. Kom til et brag af et foredrag med Carsten Sommerskov, der virkelig gør en forskel.

Musikalsk Gumbo med Carøe i front

GasOrleans

Du har som en af de første i Danmark mulighed for at opleve Gasolins legendariske Nanna, Blafferen, Spillemanden, Alla-Tin-Gala og alle de andre, der drøner Derudaf i New Orleans-style.

Morbror Tages Tangosalon præsenterer

Sexteto Andiamo

Kom til et ægte argentinsk tangobal og få en stor musikalsk oplevelse i fantastiske rammer. Oplev et lille stykke af Buenos Aires´ kultur i Svendborg, hvor orkestret spiller op.

Foredrag | Mit liv som Ulf

Ulf Pilgaard

Den velkendte og humørfyldte danske skuespiller fortæller om sin opvækst i et præstehjem, tiden i cirkusrevyen og livet som skuespiller. Kom med til et inspirerende og virkelighedsnært foredrag.

Stand-up i særklasse

TYPISK JONATAN SPANG

Efter fire års pause fra stand-up, stiller Jonatan Spang skarpt på hele verden og ikke mindst sig selv med sin vanlige fandenivoldskhed, revsende iagttagelser og sans for god timing.

Det enkle liv

Frank Erichsen - Bonderøven

Oplev den charmerende 'bonderøv' Frank Erichsen fortælle om livet på gården med alt hvad dertil hører, og kom bag de populære udsendelser kendt fra tv.

Efterårstour

Kajsa Vala

Hvis man skal placere hende i referencernes land, rammer hun skævt ind et sted imellem Alison Krauss, Gillian Welch og Cat Power. Det bliver intimt, nærværende og ikke mindst utrolig hyggeligt!

Kammermusik

Det 20. århundredes Mastodonter

John Kruse, Johannes Søe Hansen, Christina Bjørkøe opfører Stravinski: 'Historien om en Soldat'. Bartok: 'Kontraster'. Debussy og Alban Berg.

Kendt fra DRs Nak & Æd

Nikolaj Kirk

Grib en sjælden chance for at opleve Nikolaj Kirk for fuld udblæsning – spændende, uforudsigelig og fyldt med fantastiske historier lige fra jagt til køkkenteknikker i verdens lande.

Kammermusik

Johan Reuter og Jan Philip Schulze

Basbaryton Johan Reuter er en af Danmarks helt store stemmer, der normalt optræder på verdens største scener. Johan Reuter og pianist Jan Philip Schulze opfører Schubert: 'Winterreise'.

Årets julebrag af en koncert med DR BIG BAND

Merry Christmas Baby

DR Big Band byder på jazzet julestemning med Kaya Brüel, Mads Mathias og vært Signe Molde. Glæd dig til et populært og velsmurt show, hvor julestemningen garanteret stiger et par grader.

KOK Café & Brasserie

JULEFROKOST 2019

Julefest i Kulturhuset. Café & Brasserie serverer skøn julefrokost med masser af lækker mad, julehygge og dans til livemusik.

Juleturné 2019

Jul med Peter Vesth og venner

Med sin guitar om halsen og muntre anekdoter spiller og synger han sine sange med nærhed og en tydelig glæde, der smitter af på sit publikum.

Christmas Dreams Tour

Paul Potts

Paul Potts vender tilbage til Danmark, og der er garanti for en skøn og forrygende julekoncert med både engelske og danske juleklassikere. Fantastiske Kirstine Bonde er aftenens gæstesolist.

Tag familien med og kom i julestemning med børnebandet

Julebanditterne

Oplev ”Den Nye Generation Af Julesange”. Julebanditterne har skrevet 9 helt nye julesange, som fører publikum igennem julens traditioner, stemninger og følelser.

Nu er det jul igen...

Årets danske julekoncert

Jesper elsker sit trofaste Svendborg publikum og den ægte julestemning. Glæd dig til en koncert med danske og engelske julesange, musikalske overraskelser, livsglæde og fællessang.

Julesange, salmer og egne kompositioner

Julekoncert med Søs Fenger

Sangerinden, guitaristen og sangskriveren har siden midten af 1980'erne været et af de mest succesfulde navne i dansk musik. Glæd dig til en skøn julekoncert krydret med egne anekdoter.

The Beatles Tribute: Abbey Road & Let It Be

The Final Albums - jubilæums koncert

Den 8. maj 2020 er det halvtreds år siden det sidste album Let It Be fra The Fab Four, John, Paul, George og Ringo, landede i pladeforretningerne verden over.

Findes der mere mellem himmel og jord..?

Foredrag med Niels Krøjgaard

Er det muligt at læse tanker og findes der spøgelser? Kan fremtiden forudsiges og hvad er fup eller fakta? Kom er til nyt foredrag med psykologisk entertainer Niels Krøjgaard.

Danmarksturné 2020

Anders Lund Madsen - Slut

SLUT alting af i godt selskab med Anders Lund Madsen, når han turnerer hele Danmark rundt med sit første (og sidste?) liveshow nogensinde...

Storyteller 2020

Lars Lilholt

Oplev Lars Lilholt ́s sange i akustiske, intime, indendørs og afdæmpede versioner med de dertilknyttede underfundige fortællinger fra Lilholts efterhånden lange liv.

RockU2

Die Herren

U2´s sange virker allerbedst live. Det er der, at de virkelig viser stor styrke og kommer til sin ret. At de efter snart 40 år kan røre, bevæge og gøre indtryk på mange mennesker.

Oplev alle de største hits

Chuck Berry Tribute

Ingen kunstner har været vigtigere for udviklingen af rockmusikken end Chuck Berry, og han er efter manges mening den bedste sangskriver og performer indenfor genren.

Syng-med på Johns største hits

Stig Rossen - En hyldest til John Mogensen

Stig Rossen præsenterer John Mogensen i en teaterkoncert, hvor han fortæller lidt om John, hans liv og ikke mindst synger en række af de allerstørste hits fra Johns solokarriere.

Akustisk Danmarksturné

Burhan G – helt tæt på

Den danske pop- og RnB stjerne er kendt for sine følelsesladede ballader og up-tempo pophits, som får pigerne til at hvine og publikum til troligt at skråle med på de mange kendte numre.

Akustisk dansekoncert med Michelsen og Bramsen

Anne Dorte & Maria

To af 80’erne og 90’ernes mest ikoniske stemmer, Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen, er genopstået som duo med et imponerende katalog af dansk musiks allerstørste hits.

Version 2.0

The Boss - Tribute to Springsteen

Et af de bedste, mest energiske og autentiske bud på en absolut troværdig hyldest til Bruce Springsteen. Nu manifesteret som et af Danmarks bedste tribute-bands.

Foredrag med Daniel Rye

398 dage som gidsel hos Islamisk Stat

Daniel Rye blev som freelancefotograf under en reportagetur i Syrien i 2013 pågrebet og taget til fange af terrororganisationen Islamisk Stat i Syrien.

Comedy Tour 2020

Turen går til Nikolaj Stokholm

Hvornår er vi allermest sårbare og har givet slip? Når vi holder fri eller er på ferie? Fritid er en skør ting, og man kan rejse på mange måder. Hele Danmarks Stokkefar er tilbage og kigger udad.

Nyt Soloshow

Anders Blichfeldt - Alene på Scenen

Det er sjovt, smukt, skørt, intimt og gennem musikalsk. Anders er alene på scenen med sine instumenter og elektroniske dimsedutter og leverer sjove, rørende og overraskende versioner af de sange vi kender og elsker.

Et magisk univers med noget på hjerte

Rune Klan - Håbefuld

Med afsæt i personlige oplevelser og verden omkring os, vil den sympatiske gøgler, med vanlig selvironisk distance, give sit bud på at være HÅBEFULD anno 2020.

Danmarks skarpeste satiriker

Huxi Bach – Nye tider

Der er nye bekymringer, ny regering og helt nye måder at blive krænket på. Og så har Huxi i øvrigt fået en kone og to børn.

Farvel Tour 2020

Adam & Noah – Farvel og tjak

Hva sker der danskere… vi elsker jer! Vi vil bare gerne sige tjak ... tjak fordi vi måtte tage pis på jer, tjak fordi I ville grine med os og tjak fordi I er så fucking luksus. Yalla fuck af vi ses - en sidste gang!


1. Dine cookie settings
Funktionelle cookies, marketing og tracking
Cookies der giver os mulighed for at analysere webstedets anvendelse, så vi kan måle og forbedre ydelsen, og cookies der bruges af reklameselskaber eller annoncerende selskaber til at slå annoncer op, som er relevante for dine interesser.
 Alle

Nødvendige cookies
Cookies der er nødvendige for sidens funktionalitet.
 Nødvendige


2. Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren.
En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

3. Formål med cookies på vores website:
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies i din browser
minecookies.org/cookiehandtering


5. Liste over brugte cookies:
NavnFormålUdbyderUdløber
SL_CA/B TestningSmartlook2 år

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.
Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Få flere oplysninger

OK Læs mere