Om uddannelse og en produktiv læringskultur

Foredrag med Rane Willerslev

Sort tulipan – nyt album på gaden

Folkeklubben

Foredrag med Anette Sams

Din kompetente krop

En guitarlegende

Billy Cross Band

e-Sportsdag

Paul Erik fortæller om sine 15 års erfaring med hypnoterapi

Paul Erik Planitzer foredrag

Talkshow med livsstilsekspert, tv-vært og børnebogsforfatter

Flemming Møldrup

Årets sangskriver kommer til Svendborg

M.C. Hansen & Jacob Chano

Livet, Faldet & Alt Det Andet Tour

Karl William

Akustiske soloturné

Michael Falch

Kammermusik

Kotaro Fukuma

52 år på scenen og stadig spillevende

Ivan Pedersen & Trio

Moderne soul og funk

Jakob Sveistrup

En hyldest til Flemming Bamse Jørgensen

Bomles Venner

Feat. Margrethe Grarup

Esben Just & Basic Bigband

CrimeTalk - om fascination af drama og efterforskning

Jesper Stein og Hans Petter Hougen

Dansk kvalitetspop så det driver ned af væggene

Dodo & The Dodo’s (AKUSTISK)

Akustisk Forår 2019

Neighbours & Friends

Feat. Mads La Cour & Heine Hansen

Grønt Lys

Leonora Christina skov

Clairvoyant medie

Sebbastian Lorantius

Forårstour 2019

Emmelie de Forest

SUPPORT Trine Therkelsen

Rasmus Nøhr

Foredrag med familien Rosentoft

Tiden tæller

Jubilæumsturné 2019

Sko / Torp

Foredrag med Jakob Olrik

Den Eneste Ene

John Scofield Combo 66

Foredrag med Michael Fjeldgaard

Får du nok ud af dit liv?

Stor 60´er fest

The Rocking Ghosts

Fyraftens-jazz-hygge

Jesper Hertz Trio

“ANDEN BRINGER UD - klassisk stand-up med Anders Matthesen

ANDEN BRINGER UD

Clairvoyant Jeanie Marie Solberg

Klarsynsaften

Et personligt og ærligt foredrag

Thure Lindhardt - Min karriere

Årets blues-brag

Blues Brothers Souvenir Show

Nyt one-man show

Lars Hjortshøj - Plan B

Mød den kontante, ærlige og direkte læge fra DR2

Charlotte Bøving

Et Beatles-show fuld af humør, entertainment og energi

The Beatles Revival

Musikalsk Gumbo med Carøe i front

GasOrleans

Privatliv

Online billetkøb

Når du bestiller og køber billetter online til Kulturhus Svendborgs arrangementer, sker det digitalt via vores samarbejdspartner Ticketmaster. Dine personoplysninger sendes krypteret og evt. betaling sker gennem NETS. Derfor har vi ikke adgang til dine betalingsoplysninger. Øvrige oplysninger behandles fortroligt og bruges udelukkende til at gennemføre den bestilling, som de er indsamlet i forbindelse med. Se mere på www.ticketmaster.dk/privat Og har du yderligere spørgsmål vedr. behandlingen af dine data hos Ticketmaster, kan de kontaktes her:

Ticketmaster Administration:
+45 38 48 15 50 (hverdage 10.00 - 16.00).
Servicecenter: servicecenter@ticketmaster.dk  |  +45 71 99 62 08.

Beskyttelse af PERSONDATA

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil. Heunder udsendelse af nyhedsbreve via Mailchimp efter 25. maj 2018, og via vores billetudbydere.

Vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, billetkøb eller deltagelse i en undersøgelse. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven og persondataforordningen GDPR ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig.

Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger.

EJEROPLYSNINGER

Borgerforeningen Kulturhus svendborg
Ramsherrred 4
5700 Svendborg