Cookie- og privatlivspolitik | Borgerforeningen Kulturhus Svendborg
Facebook instagram Youtube adresse

I selskab med danske topkunstnere og musikere

Celebrating 50 years Woodstock

Fra mord og kaos til prismodtager og rollemodel

Carlos´ Kitschen

Tryk min danske hånd

Niels Hausgaard

Tryk min danske hånd

Niels Hausgaard

En af Danmarks mest eftertragtede sangerinder

Lis Sørensen

Gedigen popmusik

Hjalmer

Super-U2-eksplosion

Die Herren U2-BigBang

Kammermusik

VOCE

Forårstour 2019

Emmelie de Forest

Om uddannelse og en produktiv læringskultur

Foredrag med Rane Willerslev

Sort tulipan – nyt album på gaden

Folkeklubben

Foredrag med Anette Sams

Din kompetente krop

Et personligt og ærligt foredrag

Thure Lindhardt - Min karriere

En guitarlegende

Billy Cross Band

e-Sportsdag

Talkshow med livsstilsekspert, tv-vært og børnebogsforfatter

Flemming Møldrup

Årets sangskriver kommer til Svendborg

M.C. Hansen & Jacob Chano

Livet, Faldet & Alt Det Andet Tour

Karl William

Akustiske soloturné

Michael Falch

Kammermusik

Kotaro Fukuma

Moderne soul og funk

Jakob Sveistrup

En hyldest til Flemming Bamse Jørgensen

Bomles Venner

Feat. Margrethe Grarup

Esben Just & Basic Bigband

Dansk kvalitetspop så det driver ned af væggene

Dodo & The Dodo’s (AKUSTISK)

Akustisk Forår 2019

Neighbours & Friends

Foredrag

Leonora Christina skov

Clairvoyant medie

Sebbastian Lorantius

SUPPORT Trine Therkelsen

Rasmus Nøhr

Foredrag med familien Rosentoft

Tiden tæller

Jubilæumsturné 2019

Sko / Torp

Foredrag med Jakob Olrik

Den Eneste Ene

Stor 60´er fest

The Rocking Ghosts

Nyt one-man show

Lars Hjortshøj - Plan B

Privatliv

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Kulturhus Svendborg Borgerforeningens hjemmeside anvender cookies. Herunder kan du se formål, art og hvornår de udløber.

Systemcookie:
PHPSESSID. En nødvendig cookie, som bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler. Udløber efter hver session.

Se og ret dine cookieindstillinger.


Online billetkøb

Når du bestiller og køber billetter online til Kulturhus Svendborgs arrangementer, sker det digitalt via vores samarbejdspartner Ticketmaster. Dine personoplysninger sendes krypteret og evt. betaling sker gennem NETS. Derfor har vi ikke adgang til dine betalingsoplysninger. Øvrige oplysninger behandles fortroligt og bruges udelukkende til at gennemføre den bestilling, som de er indsamlet i forbindelse med. Se mere på www.ticketmaster.dk/privat Og har du yderligere spørgsmål vedr. behandlingen af dine data hos Ticketmaster, kan de kontaktes her:

Ticketmaster Administration:
+45 38 48 15 50 (hverdage 10.00 - 16.00).
Servicecenter: servicecenter@ticketmaster.dk  |  +45 71 99 62 08.

Beskyttelse af PERSONDATA

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil. Heunder udsendelse af nyhedsbreve via Mailchimp efter 25. maj 2018, og via vores billetudbydere.

Vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, billetkøb eller deltagelse i en undersøgelse. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven og persondataforordningen GDPR ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig.

Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger.

EJEROPLYSNINGER

Borgerforeningen Kulturhus svendborg
Ramsherrred 4
5700 Svendborg
Kontor +45 62 22 23 21
mail@borgerforeningen.info

CVR 30145461

KLAGEMULIGHEDER

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
+45 33 19 32 00
dt@datatilsynet.dk


1. Dine cookie settings
Funktionelle cookies, marketing og tracking
Cookies der giver os mulighed for at analysere webstedets anvendelse, så vi kan måle og forbedre ydelsen, og cookies der bruges af reklameselskaber eller annoncerende selskaber til at slå annoncer op, som er relevante for dine interesser.
 Alle

Nødvendige cookies
Cookies der er nødvendige for sidens funktionalitet.
 Nødvendige


2. Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren.
En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

3. Formål med cookies på vores website:
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies i din browser
minecookies.org/cookiehandtering


5. Liste over brugte cookies:
NavnFormålUdbyderUdløber
SL_CA/B TestningSmartlook2 år

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.
Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Få flere oplysninger

OK Læs mere