Cookie- og privatlivspolitik | Borgerforeningen Kulturhus Svendborg
Facebook instagram Youtube adresse

Et af tidens mest interessante americana-bands

Bound by law

Stand Up Tour

Linda P´s Sabotagehunger

Nyt album

Folkeklubben

Nyt album

Folkeklubben

Classic Artists

The Rolling Stones Tribute

Classic Artists

The Rolling Stones Tribute

Sikker & siddende

Die Herren

Lis Sørensen

Nyt jazz-pop talent

Ginne Marker

Lis Sørensen

Ny single – og nyt album til februar

Lasse Helner

Akkompagneret af Mickey Pless

Keld & Hilda 60 + 40 = 100 år

Danmarks bedste 50´er band

The Scoops

En af vor tids store kunstnere

Claus Hempler

Sifu Torben Rif

Qigong Workshop

Forår i brystet–tour 2021

Michael Falch & Dét Band

Forår i brystet–tour 2021

Michael Falch & Dét Band

Comedy Tour 2021

Turen går til Nikolaj Stokholm

Comedy Tour 2021

Turen går til Nikolaj Stokholm

Danmarks bedste Honky Tonk orkester

Fistful of Dollars

P3 Guld-talenterne med de hæsblæsende koncerter

PATINA

Tour 2021

Outlandish

Tour 2021

Outlandish

Hvor svært kan det være?

Værd at vide om mænd og kvinders hjerner

Om kometkarrieren indenfor TV-branchen

Foredrag med Lene Beier

Ægte kærlighed til country og folk

Alex Nyborg Madsen & The Circle of Friends

Et af Danmarks bedste liveacts

Jonah Blacksmith

Et af Danmarks bedste liveacts

Jonah Blacksmith

Perfect Harmonies – A Classical Journey

Blake & Ann-Mette Elten

Improcomedy i verdensklasse

Specialklassen

Præsenteres i samarbejde med Carlsberg

Sømændene - knap 20 (år) op

Præsenteres i samarbejde med Carlsberg

Sømændene - knap 20 (år) op

Værdige arvtager efter legendariske The Dubliners

The Kilkennys

Urpremiere

Danmarks John - en teaterkoncert

Sikker & siddende

Die Herren

En rørende og gennemmusikalsk fortælling

Danmarks John - en teaterkoncert

Lis Sørensen

Lis Sørensen

En rørende og gennemmusikalsk fortælling

Danmarks John - en teaterkoncert

Et af tidens mest interessante americana-bands

Bound by law

På turné med Tove Ditlevsen

Anne Linnet

Danmarks bedste Honky Tonk orkester

Fistful of Dollars

Ny single – og nyt album til februar

Lasse Helner

Nyt foredrag med tidligere jægersoldat Thomas Rathsack

Jæger – i krig med eliten

En af vor tids store kunstnere

Claus Hempler

Nyt jazz-pop talent

Ginne Marker

Store musical-hits & anekdoter

Annette Heick & Jesper Lundgaard

Standup Camedy

Jacob Taarnhøj - Krøllehjern

Stand Up Tour

Linda P´s Sabotagehunger

Live stand-up tour 2021

Carsten Bang - Punk!

Farvel Tour 2020

Adam & Noah – Farvel og tjak

Et af Europas bedste og mest efterspurgte ABBA-Tributes

Abbacz

40–års jubilæum for en havkat

Allan Olsen

Funk & jazz festen er tilbage

Mezzoforte

Classic Artists

The Rolling Stones Tribute

Nyt album

Folkeklubben

Nyt album

Folkeklubben

Præsenteres i samarbejde med Carlsberg

Sømændene - knap 20 (år) op

Nyt liveshow

ComKean - Gamerlife

Forår i brystet–tour 2021

Michael Falch & Dét Band

Forår i brystet–tour 2021

Michael Falch & Dét Band

Foredrag med Steen Hildebrandt

Rasmus Tantholdt - Det vi så

Nyt One-man show

Mark Le Fêvre - HELDIG

En hyldest til det positive livssyn

Tobias Dybvad - Levemand

Rost til skyerne verden over

One Night Of Queen

Privatliv

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Kulturhus Svendborg Borgerforeningens hjemmeside anvender cookies. Herunder kan du se formål, art og hvornår de udløber.

Systemcookie:
PHPSESSID. En nødvendig cookie, som bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler. Udløber efter hver session.

Se og ret dine cookieindstillinger.


Online billetkøb

Når du bestiller og køber billetter online til Kulturhus Svendborgs arrangementer, sker det digitalt via vores samarbejdspartner Ticketmaster. Dine personoplysninger sendes krypteret og evt. betaling sker gennem NETS. Derfor har vi ikke adgang til dine betalingsoplysninger. Øvrige oplysninger behandles fortroligt og bruges udelukkende til at gennemføre den bestilling, som de er indsamlet i forbindelse med. Se mere på www.ticketmaster.dk/privat Og har du yderligere spørgsmål vedr. behandlingen af dine data hos Ticketmaster, kan de kontaktes her:

Ticketmaster Administration:
+45 38 48 15 50 (hverdage 10.00 - 16.00).
Servicecenter: servicecenter@ticketmaster.dk  |  +45 71 99 62 08.

Beskyttelse af PERSONDATA

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil. Heunder udsendelse af nyhedsbreve via Mailchimp efter 25. maj 2018, og via vores billetudbydere.

Vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, billetkøb eller deltagelse i en undersøgelse. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven og persondataforordningen GDPR ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig.

Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger.

EJEROPLYSNINGER

Borgerforeningen Kulturhus svendborg
Ramsherrred 4
5700 Svendborg
Kontor +45 62 22 23 21
mail@borgerforeningen.info

CVR 30145461

KLAGEMULIGHEDER

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
+45 33 19 32 00
dt@datatilsynet.dk


1. Dine cookie settings
Funktionelle cookies, marketing og tracking
Cookies der giver os mulighed for at analysere webstedets anvendelse, så vi kan måle og forbedre ydelsen, og cookies der bruges af reklameselskaber eller annoncerende selskaber til at slå annoncer op, som er relevante for dine interesser.
 Alle

Nødvendige cookies
Cookies der er nødvendige for sidens funktionalitet.
 Nødvendige


2. Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren.
En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

3. Formål med cookies på vores website:
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies i din browser
minecookies.org/cookiehandtering


5. Liste over brugte cookies:
NavnFormålUdbyderUdløber
SL_CA/B TestningSmartlook2 år

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.
Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Få flere oplysninger

OK Læs mere