Cookie- og privatlivspolitik | Borgerforeningen Kulturhus Svendborg
Facebook instagram Youtube adresse

Foredrag

Leonora Christina skov

Nyt one-man show

Lars Hjortshøj - Plan B

Manipulation, hypnose og optiske illusioner

Forført af Jan Hellesøe

Kom til kæmpe 80’er-fest

Hit med 80’erne

60 års jubilæumsturné

Dario Campeotto

Mød den kontante, ærlige og direkte læge fra DR2

Charlotte Bøving

Et Beatles-show fuld af humør, entertainment og energi

The Beatles Revival

Gør ulvetimen til en leg

Fællesspisning for krudtugler

Talkshow med mediet Sebbastian Lorantius

Mellem himmel og jord

Akustisk turné 2019

Madsen, Møller & From

Hvor er USA på vej hen?

4 år mere med Trump?

Carsten Sommerskov

Positivitet der virker

Musikalsk Gumbo med Carøe i front

GasOrleans

Morbror Tages Tangosalon præsenterer

Sexteto Andiamo

Foredrag | Mit liv som Ulf

Ulf Pilgaard

Stand-up i særklasse

TYPISK JONATAN SPANG

Det enkle liv

Frank Erichsen - Bonderøven

Efterårstour

Kajsa Vala

Kammermusik

Det 20. århundredes Mastodonter

Kendt fra DRs Nak & Æd

Nikolaj Kirk

Kammermusik

Johan Reuter og Jan Philip Schulze

Årets julebrag af en koncert med DR BIG BAND

Merry Christmas Baby

KOK Café & Brasserie

JULEFROKOST 2019

Juleturné 2019

Jul med Peter Vesth og venner

Christmas Dreams Tour

Paul Potts

Tag familien med og kom i julestemning med børnebandet

Julebanditterne

Nu er det jul igen...

Årets danske julekoncert

Julesange, salmer og egne kompositioner

Julekoncert med Søs Fenger

The Beatles Tribute: Abbey Road & Let It Be

The Final Albums - jubilæums koncert

Findes der mere mellem himmel og jord..?

Foredrag med Niels Krøjgaard

Danmarksturné 2020

Anders Lund Madsen - Slut

Storyteller 2020

Lars Lilholt

RockU2

Die Herren

Oplev alle de største hits

Chuck Berry Tribute

Syng-med på Johns største hits

Stig Rossen - En hyldest til John Mogensen

Akustisk Danmarksturné

Burhan G – helt tæt på

Akustisk dansekoncert med Michelsen og Bramsen

Anne Dorte & Maria

Version 2.0

The Boss - Tribute to Springsteen

Foredrag med Daniel Rye

398 dage som gidsel hos Islamisk Stat

Comedy Tour 2020

Turen går til Nikolaj Stokholm

Nyt Soloshow

Anders Blichfeldt - Alene på Scenen

Et magisk univers med noget på hjerte

Rune Klan - Håbefuld

Danmarks skarpeste satiriker

Huxi Bach – Nye tider

Farvel Tour 2020

Adam & Noah – Farvel og tjak

Privatliv

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Kulturhus Svendborg Borgerforeningens hjemmeside anvender cookies. Herunder kan du se formål, art og hvornår de udløber.

Systemcookie:
PHPSESSID. En nødvendig cookie, som bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler. Udløber efter hver session.

Se og ret dine cookieindstillinger.


Online billetkøb

Når du bestiller og køber billetter online til Kulturhus Svendborgs arrangementer, sker det digitalt via vores samarbejdspartner Ticketmaster. Dine personoplysninger sendes krypteret og evt. betaling sker gennem NETS. Derfor har vi ikke adgang til dine betalingsoplysninger. Øvrige oplysninger behandles fortroligt og bruges udelukkende til at gennemføre den bestilling, som de er indsamlet i forbindelse med. Se mere på www.ticketmaster.dk/privat Og har du yderligere spørgsmål vedr. behandlingen af dine data hos Ticketmaster, kan de kontaktes her:

Ticketmaster Administration:
+45 38 48 15 50 (hverdage 10.00 - 16.00).
Servicecenter: servicecenter@ticketmaster.dk  |  +45 71 99 62 08.

Beskyttelse af PERSONDATA

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil. Heunder udsendelse af nyhedsbreve via Mailchimp efter 25. maj 2018, og via vores billetudbydere.

Vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, billetkøb eller deltagelse i en undersøgelse. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven og persondataforordningen GDPR ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig.

Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger.

EJEROPLYSNINGER

Borgerforeningen Kulturhus svendborg
Ramsherrred 4
5700 Svendborg
Kontor +45 62 22 23 21
mail@borgerforeningen.info

CVR 30145461

KLAGEMULIGHEDER

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
+45 33 19 32 00
dt@datatilsynet.dk


1. Dine cookie settings
Funktionelle cookies, marketing og tracking
Cookies der giver os mulighed for at analysere webstedets anvendelse, så vi kan måle og forbedre ydelsen, og cookies der bruges af reklameselskaber eller annoncerende selskaber til at slå annoncer op, som er relevante for dine interesser.
 Alle

Nødvendige cookies
Cookies der er nødvendige for sidens funktionalitet.
 Nødvendige


2. Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren.
En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

3. Formål med cookies på vores website:
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies i din browser
minecookies.org/cookiehandtering


5. Liste over brugte cookies:
NavnFormålUdbyderUdløber
SL_CA/B TestningSmartlook2 år

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.
Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Få flere oplysninger

OK Læs mere