Bestil VIP-billetter | Erhvervsklubben | Borgerforeningen Kulturhus Svendborg

Hent billetter

Et erhvervssponsorat giver gratis adgang til en række arrangementer i Borgerforeningen Kulturhus Svendborg. Andre arrangementer vil være med reduceret eller fuld betaling.

Indkaldelse

Generalforsamling 2018

Kulturhus Svendborg Borgerforeningen indkalder til den årlige ordinære generalforsamling. Vel mødt – alle er velkomne.

Dansk perfektionist á la Clapton, Knopfler og Cale

Jens Lysdal

Hans rustne ro i stemmen er rar, rå og relevant, og , og guitarspillet overlegent og berømmet. Grammynominerede Jens Lysdal er af anmeldere udråbt som 'en af Skandinaviens bedste guitarister'.

Forårsturné

Mads Toghøj & Rødderne

Sanger og sangskriver Mads Toghøj drager på turné med albummet: Rødder. Et pladeprojekt, der handler om værdien i at genfinde rødderne og vende hjem på et åndeligt plan.

Det største comeback til dato

Moonjam

Moonjam har leveret nogle af dansk musikhistories helt store hits: Sarai, Gennem ild og vand, Bag de blå bjerge, Annabella, Østen for solen, Shaida, Midsommernat, Belisa og Salsa Olympia.

De største sange fra et omfangsrigt katalog

Nikolaj & Piloterne

Glæd dig til ligefremme, iørefaldende, dansksprogede og delvist selvbiografiske sange med et strejf af melankoli og den gådefulde relation mellem mand og kvinde som hovedtema.

Live 2018

SPJUSTFROST

Så skete det! Det som mange fans har ventet på i årevis. De Tre Musketerer i SPJUSTFROST tager endnu en gang på Danmarksturné. Søren Frost, Henrik Schou Poulsen og Esben Just.

Hits & Historier

Peter Viskinde

Kom i godt selskab med Peter Viskinde og hans musik. En aften hvor de gode historier krydres med en perlerække af hits fra en lang karriere fyldt med højdepunkter.

Over 50 år med fast begreb i dansk musik

Burnin Red Ivanhoe

Burnin Red Ivanhoe byder på en unik lyd og en særlig holdning til det at spille musik for publikum. I begyndelsen hed det syrerock. I dag er det en del af kulturarven.

Sådan skal det lyde!

Fistful of Dollars

Hvis alt går efter planen har Fistful of Dollars deres fjerde album med i bagagerummet, når de kommer til Svendborg.

Traditionel jazz og New Orleans

Kansas City Stompers + Miss Sway

Kansas City Stompers er Danmarks ældste, professionelle jazzband med mere end 60 år i det danske jazzliv og mere end 40 lp/cd indspilninger bag sig.

Massivt comeback

Johnny Deluxe

Skrål med på: Er du hos ham nu, Elskovspony, Drømmer jeg, Drenge som mig, og Vi vil ha’ mer’. Johnny Deluxe er tilbage! Jakob Glæsner, Søren Itenov, Morten Lynggaard og forsanger Noam Halby.

Årets Bluessanger v. Danish Music Award 2016

Miriam Mandipira & Her Danish Friends

Glæd dig til uovertruffen eftermiddag med de helt store amerikanske evergreens, traditionel jazz, soul, gospel, blues og ikke mindst sange fra Zimbabwe, hvor Miriam selv stammer fra.

En audiovisuel oplevelse langt ud over det sædvanlige

Jonah Blacksmith Filmkoncert

Live-musik og dokumentarfilm om ophav, drømme og levet liv. Oplev den hjertegribende og symbiotiske vekselvirkning mellem filmmediet og den traditionelle, stående koncertform.

Julekoncert 2018

Nordstjerne - Julie Berthelsen

Julie byder indenfor til en Julekoncert, hvor vi skal nyde julestemningen og varmen omkring julen fra Danmark, Grønland og resten af verden.