Bestil VIP-billetter | Erhvervsklubben | Borgerforeningen Kulturhus Svendborg

Hent billetter

Et erhvervssponsorat giver gratis adgang til en række arrangementer i Borgerforeningen Kulturhus Svendborg. Andre arrangementer vil være med reduceret eller fuld betaling.

De allerstørste hits

Michelsen & Bramsen akustisk

Oplev Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen i et medrivende et show, hvor begejstringen over de forlængst svundne 80’er og 90’er-fester får lov at blande sig med eftertænksomhed og sangglæde.

Support: Laura Illeborg

Pligten Kalder

Johan Olsen, Torben Steno, Peter Jessen og Søren Mikkelsen præsenterer original og frygtsom dansk musik. De gør det endda med et elakstikdrevet orgel fra en meget brun fortid.

Elsket børnebog bliver til sprælsk Dissing & Las-album

Min Mormors Gebis - Børnekoncert

Den anmelderroste trio har givet Jakob Martin Strids nyklassisker 'Min mormors gebis' en lydside i tråd med bogens anarkistiske appel til både børn og voksne.

Det lyder som en god idé og det er det.

Dissing & Las synger Dylan

Det lyder som en god ide, og det er det. Bob Dylan sunget og spillet af Rasmus og Jonas Dissing samt Las Nissen, der tilhører den absolutte top indenfor den nye generation af dansk musik.

Fuldt Flor Tour

Bisse

Bisse har i foråret og sommeren haft mange anmeldere, koncertgængere og ikke mindst P6 Beats fulde opmærksomhed, og har netop sluppet nyt album . Glæd dig til at opleve Bisse i fuldt flor.

TV2 så man tror det er løgn

Rigtige mænd - original tv2-kopi

Rigtige Mænd er blandt de allerbedste kopibands i Danmark. Og TV-2 står i dag som et af Danmarks mest populære bands og behøver nok ingen nærmere introduktion.

Den candiske singer/ songwriter besøger Danmark

Dana Lacroix & Murali Coryell

Oplev candiske singe-songwriter, Dana LaCroix med sanger og guitarist, Murali Coryell, og ikke mindst deres forrygende nyfortolkninger af fælles yndlinge som Keb Mo’, Sam Cooke og Marvin Gaye.

Kendt og elsket i mere end 20 år

Blues Brothers Souvenir Show

To mænd i front med sorte solbriller, sort hat og sort habit. En kuffert med de bedste rhythm’n’blues- og soulklassikere – spillet af en hårdt swingende rytmegruppe og en effektiv hornsektion.

Taget letter når de går på scenen

Basco og Prinsens Musikkorps

Prinsens Musikkorps og nordic folk-gruppen Basco danner fælles front i et hæsblæsende og stemningsfuldt møde mellem nordisk folkemusik og fremtidens klassiske blæserensemble.

James Taylor by Kaspersen, Vuust & Fogh

- T A Y L O R -

Tre herrer med en fælles kærlighed til James Taylor. I 30 år har de turneret landet tyndt – både med soloplader og som musikere for en meget lang række store danske kunstnere. Glæd dig!

Tribute to Springsteen

The Boss

The Boss er et af de bedste, mest energiske og autentiske bud på en absolut troværdig hyldest til Bruce Springsteen. Bandet har klart manifesteret sig som et af Danmarks ypperste tribute-bands.

Dansk perfektionist á la Clapton, Knopfler og Cale

Jens Lysdal

Hans rustne ro i stemmen er rar, rå og relevant, og , og guitarspillet overlegent og berømmet. Grammynominerede Jens Lysdal er af anmeldere udråbt som 'en af Skandinaviens bedste guitarister'.

Forårsturné

Mads Toghøj & Rødderne

Sanger og sangskriver Mads Toghøj drager på turné med albummet: Rødder. Et pladeprojekt, der handler om værdien i at genfinde rødderne og vende hjem på et åndeligt plan.

Live 2018

SPJUSTFROST

Så skete det! Det som mange fans har ventet på i årevis. De Tre Musketerer i SPJUSTFROST tager endnu en gang på Danmarksturné. Søren Frost, Henrik Schou Poulsen og Esben Just.

Hits & Historier

Peter Viskinde

Kom i godt selskab med Peter Viskinde og hans musik. En aften hvor de gode historier krydres med en perlerække af hits fra en lang karriere fyldt med højdepunkter.

Over 50 år med fast begreb i dansk musik

Burnin Red Ivanhoe

Burnin Red Ivanhoe byder på en unik lyd og en særlig holdning til det at spille musik for publikum. I begyndelsen hed det syrerock. I dag er det en del af kulturarven.

Årets Bluessanger v. Danish Music Award 2016

Miriam Mandipira & Her Danish Friends

Glæd dig til uovertruffen eftermiddag med de helt store amerikanske evergreens, traditionel jazz, soul, gospel, blues og ikke mindst sange fra Zimbabwe, hvor Miriam selv stammer fra.