Teknisk information | Borgerforeningen Kulturhus Svendborg

Huxi Bach – Ind Til Benet

Kammerkoncert

Walentin & McKenzie

Den nemmeste dans i verden

Groove

En enestående stemme og fornemmelse for musikken

Alberte Winding

The World´s No 1 Tribute to Coldplay

Coldplace (UK)

DR Big Band med Miriam Mandipira & Bobo Moreno

Merry Christmas Baby

Som i de gode gamle dage...

Juletræsfest

Julekoncert

Peter Vesth med venner

One-man show - EKSTRASHOW

Mit liv som Nikolaj Stokholm

På egen hånd

Niels Hausgaard

Rymisk og klassisk kor

Nytårskoncert med SNUK

U2-WeltKlasse

Die Herren

Jubilæumskoncert

Trio con Brio

Kammermusik

Det tyske ensemble 4.1

Det største dansktop show!

Slagerparade i Svendborg

Bandet fejrer 30 års jubilæum i 2017

Trouble Cats

"Akustelektrisk" Shu•Bi•Dua SHOW!

HARDINGER BAND

De allerstørste hits

Michelsen & Bramsen akustisk

Live 2018

Poul Krebs & Band

Forårsturné 2018

BURHAN G Akustisk - Helt tæt på

Pligten Kalder

Kammermusik

Kolarova og Steinaa x2

Et åbenhjertigt foredrag

Søs Egelind - Kræft, Trit & Retning

Nyt album: Stor langsom stjerne

Sort Sol

Det lyder som en god idé og det er det.

Dissing & Las synger Dylan

Jesper Steinmetz har mødt Donald Trump

Steinmetz - Et år med Trump

Solo turné med

Carl Emil Petersen

Fuldt Flor Tour

Bisse

TV2 så man tror det er løgn

Rigtige mænd - original tv2-kopi

Hyldest til 50 års rockhistorie

Pink Floyd Project

Den candiske singer/ songwriter besøger Danmark

Dana Lacroix & Murali Coryell

Blues Brothers Souvenir Show

James Taylor by Kaspersen, Vuust & Fogh

- T A Y L O R -

Hyldest til Bamse

Stig Rossen og Vennerne

Dansk perfektionist á la Clapton, Knopfler og Cale

Jens Lysdal

Singel og album aktuelle

Marie Key

Forårsturné

Mads Toghøj & Rødderne

Mød en af Danmarks helt store personligheder

Hella Joof

Et musikalsk strejftog

No More Jacks - Mod Nye Tider

Over 50 år med fast begreb i dansk musik

Burnin Red Ivanhoe

Teknisk information

Her finder du alle tekniske specifikationer for LYD, LYS OG SCENE i Kulturhus Svendborg Borgerforeningen

Hent TEC SPEC Kulturhus Svendborg

Velkommen Kulturhus Svendborg

Vi glæder os til at tage imod dig som kunstner og hele dit crew. Her får du information om forskellige ting, der vedrører vores spillested. Vi sætter en ære i at samarbejde med dig om at skabe den bedst mulige koncert, som er til glæde for os alle - og ikke mindst for publikum.

Lidt om huset generelt

Kulturhus Svendborg - Borgerforeningen fungerer både som kulturhus og koncertsted. Vi huser koncerter lige fra små café-set up, over kammermusik-koncerter til koncerter med de store navne på den danske musikscene. De store koncerter foregår altid i Kulturhus Svendborgs Guldsal, som resten af denne skrivelse også vil omhandle. Guldsalen har en kapacitet på 600 stående publikummer og op til 320 siddende afhængig af scenens størrelse. Hele huset er et ikke-ryger hus.

Personale

Vi har, ved de fleste koncerter, tilknyttet 2 afviklere.
Den ene afvikler står for teknikken og samarbejdet med jeres tekniske crew. Herunder er der X-antal medhjælpere til scene og teknik.

Den anden afvikler står for koordinering af alle de frivillige og kommunikation med tourmanager eller bandansvarlige vedr. tidsplan/spisetider etc. og er bindeled til øvrigt personale, køkken mv.

For alle vores ansatte og frivillige gælder det at sikkerheden kommer først. Vi skal passe på os selv og hinanden, især når det gælder tunge løft og kørsel med kran. Vi beder om at I respekterer dette og at den teknikansvarlige kan give instruktioner til det øvige personale om sikkerhed.

Hovedtelefonnummer +45 62 22 23 21
Leder/afvikler: Claus Bjerregaard - +45 28 19 18 22
Produktion/afvikler: Janne Bjerre - +45 40 60 60 49
Hustekniker/produktion/afvikler: Anders Gedde Sejdelin - +45 20 88 70 98

Øvrige lyd/lys afviklere:
Jacob Maribo
Oliver Kromann
Mikael Bundgaard
Mikkel Eriksen
M.fl.

Parkering for kunstnere og crew

Kulturhus Svendborg råder over et meget begrænset antal parkeringspladser til personbiler og det kan ikke forventes at der er plads på koncertdagen. Der er dog betalingspladser i umiddelbar nærhed af huset.
Lastbiler og bandbusser skal efter load in parkeres ca. 50 meter fra load in. Se billedet herunder.

Adresse: Kulturhus Svendborg er Ramsherred 4 - 5700 Svendborg

Load in

Adressen til load in er Fruestræde 2 - 5700 Svendborg.
   Se load in på kort og vejviser.

Omklædning og back stage

I får stillet to lokaler samt et fælles område til jeres rådighed. Området kan aflåses. Lokale 1 er med spisebord og med plads til 12 personer. I lokale 2 er der en hyggelig atmosfære med sofa, lænestol, spejl og mindre spisebord. I fællesområdet er desuden flere sofaer. Der er wifi i hele området, og køleskab med drikkevarer som kan nydes imens I er på besøg her.

Der er flere toiletter knyttet til området og ét badeværelse med brus. I dette findes der også spejl og god belysning. Desuden er der også et badeværelse med brus på bagscenen.

Under hele jeres besøg her, er der én eller to værter, der tager sig af jer, sørger for kaffe på kanden, serverer middagen osv.

Vi vil sætte pris på at have en opdateret rider fra jer i så god tid som muligt, så vi kan sørge for at jeres ophold hos os forløber bedst muligt.

Ulykke eller brand

I tilfælde af brand eller brandalarm, vil strømmen til PA’et og scenelyset blive frakoblet automatisk. Desuden vil houselight blive tændt og publikum vil via alarmsystemet blive bedt om at forlade huset. Alle nødudgange er skiltet og må ikke blokeres eller dækkes til. Røgalarmerne, der er installeret, bliver ikke påvirket af røg- eller hazermaskiner.

I tilfælde af ulykke vil de ansatte eller frivillige tage de nødvendige tiltag. Alle ansatte og frivillige er uddannet i førstehjælp. Der findes desuden en hjertestarter ved hovedindgangen.

Til større koncerter med mange publikummer er der tilknyttet uddannede sikkerhedsvagter

Borgerforeningen

Load in - klik for stort kort.