Teknisk information | Borgerforeningen Kulturhus Svendborg

Jens Lysdal

Singel og album aktuelle

Marie Key

En oplevelsesrig klarsynsaften med medium

Sebbastian Lorantius

Spændende foredrag med læge Søs Wollesen:

Overgangsalderen

Forårsturné

Mads Toghøj & Rødderne

Mød en af Danmarks helt store personligheder

Hella Joof

Musikken er luftig, lyrisk og billedskabende med

Jesper Hertz Trio

Live show

RobinSamse

Eskær Trio - koncert 487

Det største comeback til dato

Moonjam

Nyt show i efteråret 2018

No More Jacks - Mod Nye Tider

De største sange fra et omfangsrigt katalog

Nikolaj & Piloterne

Nightingale String Quartet

Vi inviterer til

Julefrokost 2018

En audiovisuel oplevelse langt ud over det sædvanlige

Jonah Blacksmith Filmkoncert

Julekoncert 2018

Nordstjerne - Julie Berthelsen

Teknisk information

Her finder du alle tekniske specifikationer for LYD, LYS OG SCENE i Kulturhus Svendborg Borgerforeningen

Hent TEC SPEC Kulturhus Svendborg

Velkommen Kulturhus Svendborg

Vi glæder os til at tage imod dig som kunstner og hele dit crew. Her får du information om forskellige ting, der vedrører vores spillested. Vi sætter en ære i at samarbejde med dig om at skabe den bedst mulige koncert, som er til glæde for os alle - og ikke mindst for publikum.

Lidt om huset generelt

Kulturhus Svendborg - Borgerforeningen fungerer både som kulturhus og koncertsted. Vi huser koncerter lige fra små café-set up, over kammermusik-koncerter til koncerter med de store navne på den danske musikscene. De store koncerter foregår altid i Kulturhus Svendborgs Guldsal, som resten af denne skrivelse også vil omhandle. Guldsalen har en kapacitet på 600 stående publikummer og op til 320 siddende afhængig af scenens størrelse. Hele huset er et ikke-ryger hus.

Personale

Vi har, ved de fleste koncerter, tilknyttet 2 afviklere.
Den ene afvikler står for teknikken og samarbejdet med jeres tekniske crew. Herunder er der X-antal medhjælpere til scene og teknik.

Den anden afvikler står for koordinering af alle de frivillige og kommunikation med tourmanager eller bandansvarlige vedr. tidsplan/spisetider etc. og er bindeled til øvrigt personale, køkken mv.

For alle vores ansatte og frivillige gælder det at sikkerheden kommer først. Vi skal passe på os selv og hinanden, især når det gælder tunge løft og kørsel med kran. Vi beder om at I respekterer dette og at den teknikansvarlige kan give instruktioner til det øvige personale om sikkerhed.

Hovedtelefonnummer +45 62 22 23 21
Leder/afvikler: Claus Bjerregaard - +45 28 19 18 22
Produktion/afvikler: Janne Bjerre - +45 40 60 60 49
Hustekniker/produktion/afvikler: Anders Gedde Sejdelin - +45 20 88 70 98

Øvrige lyd/lys afviklere:
Jacob Maribo
Oliver Kromann
Mikael Bundgaard
Mikkel Eriksen
M.fl.

Parkering for kunstnere og crew

Kulturhus Svendborg råder over et meget begrænset antal parkeringspladser til personbiler og det kan ikke forventes at der er plads på koncertdagen. Der er dog betalingspladser i umiddelbar nærhed af huset.
Lastbiler og bandbusser skal efter load in parkeres ca. 50 meter fra load in. Se billedet herunder.

Adresse: Kulturhus Svendborg er Ramsherred 4 - 5700 Svendborg

Load in

Adressen til load in er Fruestræde 2 - 5700 Svendborg.
   Se load in på kort og vejviser.

Omklædning og back stage

I får stillet to lokaler samt et fælles område til jeres rådighed. Området kan aflåses. Lokale 1 er med spisebord og med plads til 12 personer. I lokale 2 er der en hyggelig atmosfære med sofa, lænestol, spejl og mindre spisebord. I fællesområdet er desuden flere sofaer. Der er wifi i hele området, og køleskab med drikkevarer som kan nydes imens I er på besøg her.

Der er flere toiletter knyttet til området og ét badeværelse med brus. I dette findes der også spejl og god belysning. Desuden er der også et badeværelse med brus på bagscenen.

Under hele jeres besøg her, er der én eller to værter, der tager sig af jer, sørger for kaffe på kanden, serverer middagen osv.

Vi vil sætte pris på at have en opdateret rider fra jer i så god tid som muligt, så vi kan sørge for at jeres ophold hos os forløber bedst muligt.

Ulykke eller brand

I tilfælde af brand eller brandalarm, vil strømmen til PA’et og scenelyset blive frakoblet automatisk. Desuden vil houselight blive tændt og publikum vil via alarmsystemet blive bedt om at forlade huset. Alle nødudgange er skiltet og må ikke blokeres eller dækkes til. Røgalarmerne, der er installeret, bliver ikke påvirket af røg- eller hazermaskiner.

I tilfælde af ulykke vil de ansatte eller frivillige tage de nødvendige tiltag. Alle ansatte og frivillige er uddannet i førstehjælp. Der findes desuden en hjertestarter ved hovedindgangen.

Til større koncerter med mange publikummer er der tilknyttet uddannede sikkerhedsvagter

Borgerforeningen

Load in - klik for stort kort.