Ståpladser

Hyldest til 50 års rockhistorie

Pink Floyd Project

Lørdag den 24. marts 2018 kl. 20.00   //   Guldsalen

Den 25. marts 2018 fejrer Pink Floyd Project 50 års rockhistorie på Kulturhus Svendborg - med både alle de største Pink Floyd-hits samt kræs for inkarnerede Floyd-kendere.

Pink Floyds debutalbum "Piper At The Gates Of Dawn" fylder 50 år - en imponerende milesten for bandet og rockhistorien. Albummet betragtes som en klassiker i den psykedeliske rock, og er startskuddet til hele 15 albums under navnet "Pink Floyd". I 2018 fejrer Pink Floyd Project jubilæet og bandet med en regulær jubilæums-tour, der rejser tilbage gennem 50 års rockhistorie.

På Kulturhus Svendborg folder de hele det det omfattende bagkatalog ud med hits, sjældenheder, eksperimenter og konceptværker. Du vil opleve materiale fra bl.a. Piper At The Gates Of Dawn, Dark Side Of The Moon, Wish You Were Here, Animals, The Wall, The Final Cut, The Division Bell – og meget, meget mere.

Pink Floyd Project optræder til koncerten i stærkeste opstilling med computerstyret lys, quadrofonisk lyd og visuals på storskærm - helt i Pink Floyds ånd.

Tillykke med jubilæet – og rigtig go’ fornøjelse!