Arrangeret af Klinik for Smerter

Foredrag med Glennie Sig

Kranio-Sakral Terapi - HJÆLP DIT BARN

Onsdag den 25. oktober 2017 kl. 19.00   //   Spejlsalen

Nu skal du have en historie fra det virkelige liv. Og lov mig at du giver den videre til alle i din omgangskreds, der kæmper for et barn, som ikke trives. Det her er historien om Oscar, Laura, Matti, Mille og alle de andre børn, der fik livsglæden tilbage.

Det er fortællingen om, hvordan en skæv krop kan få betydning for dit barns trivsel. Det handler om, hvordan låsninger i nakken og et skævt bækken kan have en sammenhæng med alt fra stress, motoriske vanskeligheder, angst, indlæringsvanskeligheder, kolik, diffuse smerter til søvnbesvær.

Alt for mange børn (og voksne) er nemlig fanget i en skæv og spændt krop og en ubehandlet skævhed kan på sigt efterlade dit barn med forskellige symptomer som giver koncentrationsbesvær, uro og lavt selvværd som følge deraf. Den kedelige spiral er begyndt.

Måske kender du et barn, der mistrives og har fået etiketten som børnehavens lille skurk eller som den indadvendte elev med faglige og/eller sociale udfordringer?

Måske er du selv forælder eller bedsteforælder til et sårbart barn, som ikke er i harmoni med sig selv?

Så er det nu du skal du lytte til budskabet, der kommer fra Kranio-Sakral terapeut Glennie Sig - hun har vigtige fortællinger med fra disse børn - og erfaringerne skal helst deles med så mange som muligt.

Glennie Sig

Glennie Sig, der oprindeligt er uddannet folkeskolelærer, har haft utallige børn og unge gennem hænderne både som underviser og i dag udelukkende som behandler.

Hun valgte at forlade katederet til fordel for at uddanne sig som Kranio-Sakral terapeut med speciale i at rette ryg- og nakkehvirvler. Målet er bl.a. at hjælpe alle de børn, som ikke kan klare skolens udfordringer på grund af en skæv krop og et overbelastet centralnervesystem.

Fortællingen om hendes egen søn, Oscar på 6 år, blev starten til hendes succes som Kranio-Sakral terapeut og i dag fortæller hun historien om, hvordan man som uvidende forælder nemt kommer til at lade sit barn i stikken, fordi man ikke ved bedre. Men der er effektiv og blid hjælp at hente.

Denne aften bygges der bro mellem årsager og symptomer, og Glennie Sig demonstrerer, hvordan man ved hjælp af blide teknikker kan rette en skæv krop og afspænde centralnervesystemet.

Kranio-Sakral terapi er oprindeligt et lægesystem fra USA. Det har sit udspring i osteopatien og er så effektivt, at det, ifølge Glennie Sig, burde være et tilbud til alle nyfødte og børn.

Det er (næsten) aldrig for sent at få rettet en skæv krop, og selv voksne er jo bare børn, der er blevet ældre, og dem behandler hun også med overraskende resultater. Terapien henvender sig til alle.

Lokale klienter fra Sydfyn er inviteret til at fortælle om deres oplevelse af Kranio-Sakral terapien samt hvilken effekt og betydning det har haft for dem og deres børn efterfølgende.

Glennie Sig er indehaver af 'Klinik for Smerter' i Svendborg og Jylland og er en erfaren formidler. Hun har tidligere holdt foredrag, hvor man føler, at man går hjem med en helt ny brugermanual til kroppen.

Vel mødt!