Arrangeret af Friederich & Chloe

Foredrag om sundhed og livsstil

Lær at helbrede dig selv

Mandag den 19. februar 2018 kl. 18.30   //   Guldsalen

Kan du spise og leve dig rask, selvom der er stress, hormonelle ubalancer eller kronisk sygdom?

Ofte kan svaret være: “JA“. Til dette foredrag vil du blive ført ind i en verden, hvor selvhelbredelse via den rette livsstil er en mulighed!

Er du nysgerrige på dine skavanker og sygdomme og egentlig godt kunne tænke dig et svar på, hvorfor du sidder med dem – så deltag i dette foredrag og bliv inspireret. Lær, hvordan du kan påvirke dit helbred og forstå de bagvedliggende årsager, så du nemmere kan vende bøtten og blive rask igen eller få det bedre.

Er dette dig?

• Har du svært ved at tabe dig?
  • Føler du, at du lever i en oste-klokke?
  • Lider du af en eller anden ubalance/skavank/sygdom?
  • Lider du af forstoppelse, eksem eller hovedpine?
  • Lider du af humør svingninger, hedeturer, menstruationssmerter og PMS?
  • Føler du dig nedtrykt og deprimeret?
  • Oplever du ømhed og smerter?

Ca. 430.000 danskere – svarende til 10 – 12 % har stort set symptomer på alvorlig stress hver dag. 250.000 – 300.000 danskere lider af alvorlig stress og ca. 500.000 danskere føler sig udbrændte på jobbet. Stress og depression bliver de væsentligste kilder til sygdom i år 2020.

Det er præcis nok grunde til, at du skal deltage til dette foredrag!

• Ønsker du at blive klogere på din krop?
  • Forebygge for fremtidig sygdom?
  • Blive undervist i, hvordan du bedst kan styre uden om stress, sygdom og hormonelle ubalancer?

Vi kan ikke underkende din kosts betydning eller den daglige stress. Ofte er det sådan, at vores livsstilsvalg, kost og stress hænger sammen. Ved at justere få ting kan du altså sige farvel til stress i dit liv!

Stress og hormonel ubalance hænger sammen, og derfor vil vi til dette foredrag komme ind på, hvordan du støtter din krop bedst muligt med naturlig, biokemisk medicin!

Aftenens indhold

• Kort om Friederich & Chloe’s historie og arbejde
  • Hvorfor rammes vi af stress og sygdom?
  • Undgå stress og sygdom!
  • Skab naturlig hormonbalance – Sådan gør du!
  • Hvad kan du gøre fra i dag?

“Mandag d. 19. Februar vil vi give dig tips og tricks. Du vil få afklaret nogle af dine spørgsmål og begynde at forstå din krop på en ny måde.”

Hvordan foregår det?

Det hele vil foregå i Kulturhuset Svendborg, mandag d. 19. Februar 2018 fra kl. 18.30-21.00.
Pris: 175 kr.

Der vil blive serveret te, lidt til ganen og ønsker om en sjov og lærerig aften. Du vil få mulighed for at stille alle de spørgsmål, du har, og du vil få den nyeste viden indenfor denne behandlingsform.

Kender du os?

Vi er holistiske behandlere, som ser på dig som en helhed og anerkender, at din livsstil, dit sind, din psyke og din krop hænger sammen. Vi kan hjælpe dig med at opnå mere velvære og nydelse i din hverdag, både i krop og sind.

Uanset hvad du ønsker at opnå i dit liv – om det er at få bugt med dit eksem, dit tarmproblem, en spiseforstyrrelse, eller om du drømmer om at blive gravid, at få en tilstedeværelse i nuet, leve sundt, få fred med din fortid eller forstå dine indre dialoger, så kan vi hjælpe dig med at nå dit mål!