Det sker | Musik, teater og foredrag | Borgerforeningen Kulturhus Svendborg
Facebook instagram Youtube adresse

Kalender

Kulturnatten 2017

Rundvisning i Borgerforeningen

Kom med på en gratis guidet tur i Kulturhus Svendborgs kulisser med daglig leder Claus Bjerregaard. Vi mødes foran Guldsalen og turen tager ca. 45 minutter.

Musikalsk familieunderholdning # Kulturnatten

Stjernekrigerne slår til igen

Kan du mærke kraften? Musikere og Star Wars-fans, Master Jonas og DJ R2D2, skaber en kraftfuld stemning med deres underholdende børneshow inspireret fra en fjern, fjern galakse...

Kammerkoncert

Fire eminente kammermusikere

Janne Thomsen, fløjte. Andreas Brantelid, cello. Bengt Forsberg, piano. Nils-Erik Sparf, violin. spiller Haydn. Hermann D. Koppel. Otto Mortensen. Mogens Winkel Holm mm.

Foredrag

Maleneheden Uden Filter

Mor henter os altid igen er historien om Malene og hendes mareridt. Om hendes to børn, om hvordan hendes eksmand bortførte dem tilbage til Makedonien...

Because We Can!

Bon Jovi Jam

Bon Jovi Jam udlever en rock drøm, og med stor respekt, passion og indlevelse formår Bon Jovi Jam at levere den oplevelse som publikum forlanger. Bon Jovi skal høres højt, og ikke mindst live!

En koncert med Sebastian er i en klasse for sig

Sebastian solo

Sebastian tryllebinder sit publikum med smukke tekster, sin melankolske stemme og fabelagtige guitarspil, der forenes og sammen giver publikum en oplevelse, som sent glemmes.

Kammerkoncert

Maggini Quartet

Engelske Maggini Quartet: Mozart: K421. Elgar: opus 83. Dvorak: opus 96 “Den Amerikanske”.

Sing sing sing

Glæd dig allerede nu til gensynet med Danmarks hyggeligste 'sammenbragte familie'. Vi ør godt love, at det bliver fremragende...

Et af de største talenter herhjemme de senere år

Jacob Dinesen

Hvis du kender og elsker Bruce Springsteen, hvis du kender og elsker hans musik, så vil du uden tvivl også holde af Jacob Dinesen – vi ses i Svendborg til en uforglemmelig oplevelse sammen!

The Worlds No. 1 Tribute to the Doors

The Doors Alive Show (UK)

gæster Danmark for første gang i deres historie. Det sker på halvtredsåret for The Doors’ selvbetitlede debutalbum hvilket allerede er blevet fejret og markeret verden over.

Talk show

Brian Sandberg uden filter

Oplev Danmarks mest kontroversielle eks-rocker, også kendt i medierne som Stein Baggers bodyguard. Hør Brian Sandbergs vanvittige historie helt tæt på...

One-man show

Mit liv som Nikolaj Stokholm

Få et unikt indblik i det liv, der hele tiden har været bestemt til at få andre til at grine. Hør om den mærkværdige barndom, om nogle pinlige teenageår og få svar på spørgsmålet: Hvordan blev du komiker?

De magiske Sange – en farverig rejse gennem 40 års sangskrivning

Halberg & Friends

Halberg, Sivertsen, Schandorf og Bülow og den fortryllende og superdygtige sangerinde Heidi Degn giver de mange gode sange nye vinger: 'Magi i Luften', 'Elskes af dig' og mange flere...

Live argentinsk tangoband

Tangobal

La Orquesta Típica Andariega was created in Buenos Aires September 2009 with the idea of making a new danceable tango based on a solid foundation of classic tango.

Stærkere end nogensinde

Suspekt + DJ Emil Lange

Danmarks ubestridte hiphop elite, Suspekt, udgav deres sjette og yderst anmelderroste album ’100% Jesus’, som endnu engang stadfæster bandets dominerende rolle på den danske hip hop scene.

Den helt tunge vægtklasse af dansk pophistorie

Anne Linnet

Som en af Danmarks mest markante kvindelige kunstnere, har sangskriver og komponist Anne Linnet ageret soundtrack til vores liv i mere end 40 år med et væld af værker og musikalske genrer.

Comedy Tour 2017 – et one man show om os

Carsten Bang Alter Ego

Glæd jer til endnu et filosofisk, øjenåbnende og stærkt underholdende show fra Carsten Bang, der denne gang står ansigt til ansigt med flere ansigter af sig selv.

Dne store fede slange hugger til igen

Big Fat Snake

Big Fat Snakes musikalitet og evner spænder vidt, og efter det 'Akustiske forår' og en sommer på græs, er det atter Rock´n Roll Bigfatsnake, der kommer ud og trykker den af...

Jubilæumskoncert

Basic Big Band & Mads Mathias

Oplev DR Bigband trompetist Mads La Cour når han sammen med Mads Mathias drysser musikalsk stjernestøv ud over denne særlige eftermiddag i Guldsalen.

Et ægte kultorkester.

Birthe Kjær & Feel Good Band

Med en uimodståelig charme og smittende glæde indtager Birthe og Feel Good band scene efter scene landet over, og efterlader altid publikum i et inferno af 'syng med', gummibåde og klapsalver.

Danmarks bedste

The Repeatles

Repeatles har med stor succes spillet samtlige Beatlesalbums live rundt i Danmark og nabolandene. Bandet er uden sammenligning landets bedste og mest spændende Beatlesband.

Foredrag og visesang

I selskab med Bodil Jørgensen

Oplev Bodil Jørgensen fortælle åbenhjertigt om sit righoldige liv og karriere. En spændende og hjertevarm fortælling med masser af humor fra en af tidens største kvindelige skuespillere.

One-man show

Mit liv som Nikolaj Stokholm

Få et unikt indblik i det liv, der hele tiden har været bestemt til at få andre til at grine. Hør om den mærkværdige barndom, om nogle pinlige teenageår og få svar på spørgsmålet: Hvordan blev du komiker?

En musikalsk jordomrejse

Carsten Knudsen Show

Multikunster og entertainer Carsten Knudsen sætter sit nye show sammen med en bred vifte af monologer, musikalske indslag, sange og klovnerier. Musikalsk ekvilibrisme med humor...

Nyt one-man show

Huxi Bach – Ind Til Benet

Huxi Bach vil ind til benet. Ind til det vigtige. Eller i hvert fald ind til det, han synes er vigtigt. Det forsøger han at komme i sit nye one-man show...

Kammerkoncert

Walentin & McKenzie

Niklas Walentin og Alexander McKenzie: Carl Nielsen: Tema og Variationer op. 14. Beethoven: “Forårssonaten” opus 24. Brahms: Sonate for violin og piano opus 100.

En enestående stemme og fornemmelse for musikken

Alberte Winding

En Alberte-koncert spænder fra den sarte Lyse nætter til den swingende popsang, og kommer hjem i favnen på et stærkt ungt hold af musikere.

DR Big Band med Miriam Mandipira & Bobo Moreno

Merry Christmas Baby

Glæd dig til fløjlsbløde ballader, inderlig jule-soul og de mest elskede klassikere fra jazzens julerepertoire med solisterne Mandipira og Moreno. Ved roret Michael Carøe...

Julekoncert

Peter Vesth med venner

Traditionen tro har Peter Vesth Kristian Rusbjerg på harmonika ved sin side. De nye skud på stammen er countryduoen Bibbi & Snif og guitaristen Henrik Skriver.

U2-WeltKlasse

Die Herren

Det danske band med det tyske navn, der spiller irsk musik på engelsk. Die Herren har gennem 25 år præsenteret U2´s eminente musik på nye og banebrydende måder. Glæd dig til det årlige brag...

Jubilæumskoncert

Trio con Brio

Svendborg Kammermusikforening fylder 100. Haydn: Klavertrio all’ ongarese. Smetana: Klavertrio opus 15. Schumann: Klaverkvintet opus 44.

Kammermusik

Det tyske ensemble 4.1

Piano + fire blæsere. Beethoven: Kvintet i Es-dur. A. Dorman: Jerusalem Mix. Herzogenberg: Kvintet i Es-dur

Et åbenhjertigt foredrag

Søs Egelind - Kræft, Trit & Retning

Søs Egelind er dobbelt verdensmester i overlevelse af kræft, og deler rundhåndet ud af egne erfaringer i et personligt, livsbekræftende, tankevækkende og positivt foredrag om den livstruende sygdom.

Kammermusik

Kolarova og Steinaa x2

Eva Steinaa, obo. Maria Steinaa, fløjte. Galya Kolarova, piano

Hyldest til 50 års rockhistorie

Pink Floyd Project

Pink Floyds psykedeliske debutalbum 'Piper At The Gates Of Dawn' fylder 50 år. Pink Floyd Project fejrer jubilæet med en regulær jubilæums-tour, der rejser tilbage gennem 50 års rockhistorie.