Det sker | Musik, teater og foredrag | Borgerforeningen Kulturhus Svendborg
Facebook instagram Youtube adresse

Kalender

Fuld tryk på totalunderholdningen

HARDINGER BAND

Grin, rock og fællessang. Kom og hør de kendte og ukendte SHU•BI•DUA-sange, og ikke mindst historien om Danmarks største band i tiden fra ungdomsoprøret til årtusindskiftet.

De allerstørste hits

Michelsen & Bramsen akustisk

Oplev Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen i et medrivende et show, hvor begejstringen over de forlængst svundne 80’er og 90’er-fester får lov at blande sig med eftertænksomhed og sangglæde.

Live 2018

Poul Krebs & Band

Krebs er aktuel med nyt abum, og de nye sange vil naturligvis stå i centrum med plads til perler fra dét store sangkatalog, der har gjort ham til en af landets mest populære musikere.

Forårsturné 2018

BURHAN G Akustisk - Helt tæt på

Burhan G har solgt mere end 100.000 plader og der ingen tvivl om, at der er meget få i Danmark, der besidder et hitkatalog som Burhan G. Glæd jer til en aften med en helt fantastisk artist.

Sådan hjælper du børn med dårlige hemmeligheder

Lisbeth Zornig

Lisbeth Zornig Andersen fortæller med afsæt i den nyudgivne børnebog “Hemmeligheder” hvordan du kan hjælpe udsatte børn til at fortælle om hemmeligheder, der gør ondt i maven og giver ar på sjælen.

Support: Laura Illeborg

Pligten Kalder

Johan Olsen, Torben Steno, Peter Jessen og Søren Mikkelsen præsenterer original og frygtsom dansk musik. De gør det endda med et elakstikdrevet orgel fra en meget brun fortid.

Foredrag med Frede Damgaard

Sund og smertefri gennem ernæring

Hvordan sammensættes en inflammationshæmmende og syre-udrensende kost? Få svar, når Frede Damgaard øser ud af sin mange-årige erfaring med kostens betydning for menneskets velbefindende.

Kammermusik

Kolarova og Steinaa x2

Eva Steinaa, obo. Maria Steinaa, fløjte. Galya Kolarova, piano.

Et åbenhjertigt foredrag

Søs Egelind - Kræft, Trit & Retning

Søs Egelind er dobbelt verdensmester i overlevelse af kræft, og deler rundhåndet ud af egne erfaringer i et personligt, livsbekræftende, tankevækkende og positivt foredrag om den livstruende sygdom.

Nyt album: Stor langsom stjerne

Sort Sol

Lige siden begyndelsen som Sods for over 35 år siden, har Sort Sol henrykket det danske rockpublikum med hits som 'Holler High', 'Next Century' og 'Let Your Fingers Do the Walking'.

Elsket børnebog bliver til sprælsk Dissing & Las-album

Min Mormors Gebis - Børnekoncert

Den anmelderroste trio har givet Jakob Martin Strids nyklassisker 'Min mormors gebis' en lydside i tråd med bogens anarkistiske appel til både børn og voksne.

Det lyder som en god idé og det er det.

Dissing & Las synger Dylan

Det lyder som en god ide, og det er det. Bob Dylan sunget og spillet af Rasmus og Jonas Dissing samt Las Nissen, der tilhører den absolutte top indenfor den nye generation af dansk musik.

Akustisk Forår 2018

Neighbours & Friends

Helge Engelbrechts store sommersangsorkester turnerer med koncerten 'Akustisk Forår 2018', og optræder for første gang med det store 11-mands orkester i Svendborg.

Jesper Steinmetz har mødt Donald Trump

Steinmetz - Et år med Trump

Jesper Steinmetz har mødt Donald Trump ved fire forskellige lejligheder. Nogle gange er det gået bedre end andre!

Solo turné

Carl Emil Petersen

Klassikerne 'Frit Land', 'Halvnøgen' og 'København' fra debutalbummet, Natradio, har fået et kuld stedsøskende og er nu klar til at drage ud til Carl Emils voksende publikum skare.

Fuldt Flor Tour

Bisse

Bisse har i foråret og sommeren haft mange anmeldere, koncertgængere og ikke mindst P6 Beats fulde opmærksomhed, og har netop sluppet nyt album . Glæd dig til at opleve Bisse i fuldt flor.

TV2 så man tror det er løgn

Rigtige mænd - original tv2-kopi

Rigtige Mænd er blandt de allerbedste kopibands i Danmark. Og TV-2 står i dag som et af Danmarks mest populære bands og behøver nok ingen nærmere introduktion.

Hyldest til 50 års rockhistorie

Pink Floyd Project - Wish You Were Here

Pink Floyd Project genopfører legendariske 'Wish You Were Here'. Bandet præsenterer sit enestående bud på, hvordan albummet skal lyde anno 2018 med visuals, lysshow og kvadrofonisk lyd.

Fyns forladte kulturarv svarer igen

Roadshow - Projekt Modstrøm

Mød billedkunstner Ole Lejbach og forfatter Jens Blendstrup, der har været på ekspedition til det 20. århundredes forladte kulturarv på Fyn, Ærø og Langeland.

Den candiske singer/ songwriter besøger Danmark

Dana Lacroix & Murali Coryell

Oplev candiske singe-songwriter, Dana LaCroix med sanger og guitarist, Murali Coryell, og ikke mindst deres forrygende nyfortolkninger af fælles yndlinge som Keb Mo’, Sam Cooke og Marvin Gaye.

Kendt og elsket i mere end 20 år

Blues Brothers Souvenir Show

To mænd i front med sorte solbriller, sort hat og sort habit. En kuffert med de bedste rhythm’n’blues- og soulklassikere – spillet af en hårdt swingende rytmegruppe og en effektiv hornsektion.

Taget letter når de går på scenen

Basco og Prinsens Musikkorps

Prinsens Musikkorps og nordic folk-gruppen Basco danner fælles front i et hæsblæsende og stemningsfuldt møde mellem nordisk folkemusik og fremtidens klassiske blæserensemble.

James Taylor by Kaspersen, Vuust & Fogh

- T A Y L O R -

Tre herrer med en fælles kærlighed til James Taylor. I 30 år har de turneret landet tyndt – både med soloplader og som musikere for en meget lang række store danske kunstnere. Glæd dig!

Tribute to Springsteen

The Boss

The Boss er et af de bedste, mest energiske og autentiske bud på en absolut troværdig hyldest til Bruce Springsteen. Bandet har klart manifesteret sig som et af Danmarks ypperste tribute-bands.

Et anderledes foredrag med Erik Østenkjær

Viljen til livet

Et foredrag om følelser fortalt og vist med følelser. Et foredrag, der tager udgangspunkt i det dyrebareste vi har: Livet. Hvad vi opnår i livet og hvordan vi lever livet.

Hyldest til Bamse

Stig Rossen og Vennerne

Stig og de oprindelige musikere fra Bamses Venner genopliver med kærlighed og respekt alle de kendte og elskede hits: Vimmersvej, Jeg elsker kun dig, Kongens Have og mange flere...

Dansk perfektionist á la Clapton, Knopfler og Cale

Jens Lysdal

Hans rustne ro i stemmen er rar, rå og relevant, og , og guitarspillet overlegent og berømmet. Grammynominerede Jens Lysdal er af anmeldere udråbt som 'en af Skandinaviens bedste guitarister'.

Singel og album aktuelle

Marie Key

Det er to år siden Marie Key sidst var aktuel med koncerter og musik. Pausen er blevet brugt til at skrive sange og udforske nye musikalske relationer.

En oplevelsesrig klarsynsaften med medium

Sebbastian Lorantius

Denne aften vil Sebbastian på skarp, humoristisk og empatisk vis give budskaber videre til enkelte blandt publikum. Kom og oplev Sebbastians arbejde som kanal for den åndelige verden...

Spændende foredrag med læge Søs Wollesen:

Overgangsalderen

Søs Wollesen er læge, zoneterapeut, akupunktør og psykoterapeut. I foredraget bringer hun klarhed over de forandringer, der sker i kvindens og mandens krop i årene op til og i overgangsalderen.

Forårsturné

Mads Toghøj & Rødderne

Sanger og sangskriver Mads Toghøj drager på turné med albummet: Rødder. Et pladeprojekt, der handler om værdien i at genfinde rødderne og vende hjem på et åndeligt plan.

Mød en af Danmarks helt store personligheder

Hella Joof

Hella Joof har medvirket i og stået bag flere film, serier og andre produktioner, ligesom hun har fungeret som både sanger, komiker, foredragsholder, forfatter og meget mere.

Live show

RobinSamse

Internetfænomenet RobinSamse er en af Danmarks mest fulgte Youtube-kanaler. Nu er de to stjerner klar til at rykke ud over scenekanten med et nyt og underholdende live show.

Nyt show i efteråret 2018

No More Jacks - Mod Nye Tider

Efter ti år med Four Jacks' vidunderlige musik, er det tid til forandring for Rossen, Lohmann, Asholt og Heick. Glæd dig til et brag af et show, som markerer ti års musikalsk venskab.

Live 2018

SPJUSTFROST

Så skete det! Det som mange fans har ventet på i årevis. De Tre Musketerer i SPJUSTFROST tager endnu en gang på Danmarksturné. Søren Frost, Henrik Schou Poulsen og Esben Just.

Folk / pop / nordicana

Signe Svendsen med band

En stærk og nærværende stemme, en evne til at underholde og røre sit publikum kombineret med danske sange i et klart og poetisk univers.

Hits & Historier

Peter Viskinde

Kom i godt selskab med Peter Viskinde og hans musik. En aften hvor de gode historier krydres med en perlerække af hits fra en lang karriere fyldt med højdepunkter.

Over 50 år med fast begreb i dansk musik

Burnin Red Ivanhoe

Burnin Red Ivanhoe byder på en unik lyd og en særlig holdning til det at spille musik for publikum. I begyndelsen hed det syrerock. I dag er det en del af kulturarven.

Et af Europas bedste og mest efterspurgte ABBA-Tributes

Abbacz

Iført originale kostumer og ægte 70’/80’er koreografi leverer bandet et 100% højenergiske liveshow i absolut topklasse.

Årets Bluessanger v. Danish Music Award 2016

Miriam Mandipira & Her Danish Friends

Glæd dig til uovertruffen eftermiddag med de helt store amerikanske evergreens, traditionel jazz, soul, gospel, blues og ikke mindst sange fra Zimbabwe, hvor Miriam selv stammer fra.