Det sker | Musik, teater og foredrag | Borgerforeningen Kulturhus Svendborg
Facebook instagram Youtube adresse

Kalender

Foredrag med Glennie Sig

Kranio-Sakral Terapi - HJÆLP DIT BARN

Glennie Sig er indehaver af 'Klinik for Smerter' i Svendborg og Jylland og er en erfaren formidler. Hun har tidligere holdt foredrag, hvor man føler, at man går hjem med en helt ny brugermanual til kroppen.

One-man show

Mit liv som Nikolaj Stokholm

Få et unikt indblik i det liv, der hele tiden har været bestemt til at få andre til at grine. Hør om den mærkværdige barndom, om nogle pinlige teenageår og få svar på spørgsmålet: Hvordan blev du komiker?

De magiske Sange – en farverig rejse gennem 40 års sangskrivning

Halberg & Friends

Halberg, Sivertsen, Schandorf og Bülow og den fortryllende og superdygtige sangerinde Heidi Degn giver de mange gode sange nye vinger: 'Magi i Luften', 'Elskes af dig' og mange flere...

Foredrag ved Emilia van Hauen

emilia van hauen

Emilia fortæller på sin humoristiske og skarpe facon om sin egen oplevelse af tidens usunde præstationskultur og higen efter likes og opmærksomhed.

Nyd en aften med fantastiske portvine

Portvinssmagning

Kan du smage forskel på en Ruby og en Tawny? Tag vennerne med og glæd jer til at smage noget ud over det sædvanlige. Vi serverer 9 forskellige portvine og fortæller den særlige historie bag hver enkel.

Live argentinsk tangoband

Tangobal

Kom og få en stor musikalsk oplevelse i fantastiske rammer og oplev et lille stykke af Buenos Aires´ kultur i Svendborg, hvor orkestret spiller op til et ægte argentinsk tangobal.

Stærkere end nogensinde

Suspekt + DJ Emil Lange

Danmarks ubestridte hiphop elite, Suspekt, udgav deres sjette og yderst anmelderroste album ’100% Jesus’, som endnu engang stadfæster bandets dominerende rolle på den danske hip hop scene.

Den helt tunge vægtklasse af dansk pophistorie

Anne Linnet

Som en af Danmarks mest markante kvindelige kunstnere, har sangskriver og komponist Anne Linnet ageret soundtrack til vores liv i mere end 40 år med et væld af værker og musikalske genrer.

Comedy Tour 2017 – et one man show om os

Carsten Bang Alter Ego

Glæd jer til endnu et filosofisk, øjenåbnende og stærkt underholdende show fra Carsten Bang, der denne gang står ansigt til ansigt med flere ansigter af sig selv.

Dne store fede slange hugger til igen

Big Fat Snake

Big Fat Snakes musikalitet og evner spænder vidt, og efter det 'Akustiske forår' og en sommer på græs, er det atter Rock´n Roll Bigfatsnake, der kommer ud og trykker den af...

Jubilæumskoncert

Basic Big Band & Mads Mathias

Oplev DR Bigband trompetist Mads La Cour når han sammen med Mads Mathias drysser musikalsk stjernestøv ud over denne særlige eftermiddag i Guldsalen.

Foredrag med Lisbeth Zornig

Gode og dårlige hemmeligheder

- når børn ikke fortæller og voksne ikke forstår. Lisbeth Zornig fortæller med afsæt i den nyudgivne børnebog “Hemmeligheder” hvordan du kan hjælpe udsatte børn til at fortælle...

Et ægte kultorkester.

Birthe Kjær & Feel Good Band

Med en uimodståelig charme og smittende glæde indtager Birthe og Feel Good band scene efter scene landet over, og efterlader altid publikum i et inferno af 'syng med', gummibåde og klapsalver.

Danmarks bedste

The Repeatles

Repeatles har med stor succes spillet samtlige Beatlesalbums live rundt i Danmark og nabolandene. Bandet er uden sammenligning landets bedste og mest spændende Beatlesband.

Foredrag og visesang

I selskab med Bodil Jørgensen

Oplev Bodil Jørgensen fortælle åbenhjertigt om sit righoldige liv og karriere. En spændende og hjertevarm fortælling med masser af humor fra en af tidens største kvindelige skuespillere.

One-man show

Mit liv som Nikolaj Stokholm

Få et unikt indblik i det liv, der hele tiden har været bestemt til at få andre til at grine. Hør om den mærkværdige barndom, om nogle pinlige teenageår og få svar på spørgsmålet: Hvordan blev du komiker?

En musikalsk jordomrejse

Carsten Knudsen Show

Multikunster og entertainer Carsten Knudsen sætter sit nye show sammen med en bred vifte af monologer, musikalske indslag, sange og klovnerier. Musikalsk ekvilibrisme med humor...

Nyt one-man show

Huxi Bach – Ind Til Benet

Huxi Bach vil ind til benet. Ind til det vigtige. Eller i hvert fald ind til det, han synes er vigtigt. Det forsøger han at komme i sit nye one-man show...

Kammerkoncert

Walentin & McKenzie

Niklas Walentin og Alexander McKenzie: Carl Nielsen: Tema og Variationer op. 14. Beethoven: “Forårssonaten” opus 24. Brahms: Sonate for violin og piano opus 100.

En enestående stemme og fornemmelse for musikken

Alberte Winding

En Alberte-koncert spænder fra den sarte Lyse nætter til den swingende popsang, og kommer hjem i favnen på et stærkt ungt hold af musikere.

The World´s No 1 Tribute to Coldplay

Coldplace (UK)

Verdens største og mest anmelderroste Coldplay-coverband. Oplev en koncert, der kommer helt på det rigtige band – ikke bare lyden, men også udseendet og stemningen er en knivskarp gengivelse.

DR Big Band med Miriam Mandipira & Bobo Moreno

Merry Christmas Baby

Glæd dig til fløjlsbløde ballader, inderlig jule-soul og de mest elskede klassikere fra jazzens julerepertoire med solisterne Mandipira og Moreno. Ved roret Michael Carøe...

Julekoncert

Peter Vesth med venner

Traditionen tro har Peter Vesth Kristian Rusbjerg på harmonika ved sin side. De nye skud på stammen er countryduoen Bibbi & Snif og guitaristen Henrik Skriver.

Foredrag

Mission sund - sæt gang i de sunde vaner

Michelle Kristensen er sundhedsekspert på Go’ Morgen og Go’ Aften Danmark på TV2 og er en af landets mest populære eksperter indenfor ernæring, træning, sundhed og trivsel generelt.

U2-WeltKlasse

Die Herren

Det danske band med det tyske navn, der spiller irsk musik på engelsk. Die Herren har gennem 25 år præsenteret U2´s eminente musik på nye og banebrydende måder. Glæd dig til det årlige brag...

Jubilæumskoncert

Trio con Brio

Svendborg Kammermusikforening fylder 100. Haydn: Klavertrio all’ ongarese. Smetana: Klavertrio opus 15. Schumann: Klaverkvintet opus 44.

Kammermusik

Det tyske ensemble 4.1

Piano + fire blæsere. Beethoven: Kvintet i Es-dur. A. Dorman: Jerusalem Mix. Herzogenberg: Kvintet i Es-dur

Et åbenhjertigt foredrag

Søs Egelind - Kræft, Trit & Retning

Søs Egelind er dobbelt verdensmester i overlevelse af kræft, og deler rundhåndet ud af egne erfaringer i et personligt, livsbekræftende, tankevækkende og positivt foredrag om den livstruende sygdom.

Live 2018

Poul Krebs & Band

Krebs er aktuel med nyt abum, og de nye sange vil naturligvis stå i centrum med plads til perler fra dét store sangkatalog, der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære musikere.

Forårsturné 2018

BURHAN G Akustisk - Helt tæt på

Burhan G har solgt flere 100.000 plader og der ingen tvivl om, at det er meget få i Danmark, der besidder det hitkatalog som Burhan G har. Glæd jer til en aften med en helt fantastisk artist.

Kammermusik

Kolarova og Steinaa x2

Eva Steinaa, obo. Maria Steinaa, fløjte. Galya Kolarova, piano.

Nyt album: Stor langsom stjerne

Sort Sol

Sort Sol behøver næppe introduktion. De har siden begyndelsen som Sods for 35 århenrykket det danske rockpublikum med hits som 'Holler High', 'Next Century' og 'Let Your Fingers Do the Walking'.

Fuldt Flor Tour

Bisse

Bisse har i foråret og sommeren haft mange anmeldere, koncertgængere og ikke mindst P6 Beats fulde opmærksomhed, og har netop sluppet nyt album . Glæd dig til at opleve Bisse i fuldt flor.

Hyldest til 50 års rockhistorie

Pink Floyd Project

Pink Floyds psykedeliske debutalbum 'Piper At The Gates Of Dawn' fylder 50 år. Pink Floyd Project fejrer jubilæet med en regulær jubilæums-tour, der rejser tilbage gennem 50 års rockhistorie.

Mød en af Danmarks helt store personligheder

Hella Joof

Hella Joof har medvirket i og stået bag flere film, serier og andre produktioner, ligesom hun har fungeret som både sanger, komiker, foredragsholder, forfatter og meget mere.