Ståpladser

Arrangeret af JVB Live

Et af de største talenter herhjemme de senere år

Jacob Dinesen

Torsdag den 5. oktober 2017 kl. 20.00   //   Guldsalen

Alex Nyborg Madsen fra DR’s P4 har kaldt 20-årige Jacob Dinesen for et af de største talenter herhjemme de senere år. Dette er en påstand som rigtig mange er enige i, og den 5. oktober 2017 kl. 20. kan du opleve hans fantastiske stemme i Borgerforeningen i Svendborg.

Unge Jacob Dinesen har over de sidste par år opbygget et stort publikum, med sine stærke sange, der falder i manges smag – og ikke mindst hans helt unikke stemme er blevet bemærket – også i udlandet.

4. november udkom Jacob Dinesens andet album ”Brace Against The Storm” som har fået 5 stjerner i anmeldelserne hos både CDON og Gucca. En af de første singler fra albummet, “Roll With Me”, opnåede på rekordtid at blive den mest spillede sang på P4, og dermed kom Dinesen allerede inden udgivelsen godt fra start med “den svære toer”, opfølgeren på albumsuccesen “Count The Ways” fra 2015.

Jacob Dinesen producerede og finansierede selv sit debutalbum, som blev udsendt, da han bare var 19 år. På det tidspunkt havde han allerede optrådt med hundredvis af koncerter og arrangementer, både som soloartist og sammen med forskellige bandkonstellationer. Jacob Dinesen formår som storyteller at fastholde, underholde og udfordre sit publikum og netop dette kan du opleve i Borgerforeningen i Svendborg i slutningen af 2017.

Hvis du kender og elsker Bruce Springsteen, hvis du kender og elsker hans musik, så vil du uden tvivl også holde af Jacob Dinesen – vi ses i Svendborg til en uforglemmelig oplevelse sammen!

Rigtig god fornøjelse!