Det sker | Musik, teater og foredrag | Borgerforeningen Kulturhus Svendborg
Facebook instagram Youtube adresse

Kalender

75 kr pr gang
Mobilpay til 66 11 19 21
Dørene åbner kl. 16.00

Underviser: Winnie Nauerby

Arrangeret af Maj K
 

Den nemmeste dans i verden

Groove

Tirsdag den 14. november 2017 kl. 16.30   //   Spejlsalen


Glem janteloven, hvad du burde, hvad du skal og slip dig løs. Udforsk dine bevægelser, ryk lidt ved din komfort zone, det er der vi udvikler os. Du bliver guidet til simple trin/rytmer og inspireret af forskellige musik genre. Bevægelser på din måde, med din stil på den måde, der føles rigtigt for dig.

Danseglæde smitter og påvirker positivt

Dans er en fantastisk måde at træne krop og sind. Dans frigiver energi. Det handler om dig og din dans for din sundhed.

Ikke kun en dans...

Groove er ikke "kun" dans, det er meget mere! Det handler om at opdage dit autentiske selv, at tage ansvar for dit helbred og bevæge din krop på den måde, der føles godt for dig!

Ideen med Groove dans er at få os til at stoppe op og tage et skridt uden for boksen. Bryde vaner og opdage, at det hele ikke drejer sig om hvad andre syntes og tænker - men at det der virkelig betyder noget, er at turde leve et sjovt, glædeligt og ubegrænset liv – både i krop og sind.
Slip tankerne, kom ned i kroppen og vær dig selv. Simple danse trin, hvor du fordyber dig i musikken og kommer ned i din krop. Din måde er den rigtige.

Gennem Groove bliver vi guidet til at bevæge os ud over, hvordan vi tror, vi burde opføre os, og hvad vi tør. Slip tankerne og udforsk kroppens bevægelser. Groove kræver ingen danse erfaring, blot lysten til at bevæge dig til god musik. Vi afslutter med udstrækning og afspænding. Medbring evt. liggeunderlag og tæppe.

Tilmelding

Send mail til majk@mail.dkT Eller ring til Winnie på +45 40 26 25 50 eller Maj K på +45 66 11 19 21.

Se også...