Det sker | Musik, teater og foredrag | Borgerforeningen Kulturhus Svendborg
Facebook instagram Youtube adresse

Kalender

210 + gebyr
Balkon 260 + gebyr
Dørene åbner kl. 19.30

Ståpladser i sal
Siddepladser på balkon

Arrangeret af

U2-WeltKlasse

Die Herren

Fredag den 26. januar 2018 kl. 20.30   //   Guldsalen


Die Herren - det danske band, med det tyske navn, der spiller irsk musik på engelsk - på 25. år. Die Herren er kendetegnet ved deres evige søgen efter, hele tiden at forædle det de gør! Hele tiden opsøge nye, banebrydende måder at præsentere U2´s eminente musik på, så publikum altid forlader en Die Herrenkoncert, beriget med en ny musikalsk U2-dimension!

Til december lægger Die Herren allerede an til 2017 - og har valgt at gøre det i ”U2-WeltKlasse”s navn. Hvad kan publikum forvente af ”U2-WeltKlasse”? De kan forvente de største U2-hits, fest, energi, intensitet, nærvær, humor, tilstedeværelse og et dybfølt ønske om at gøre en mærkbar forskel. Det hele kommer til at krystalisere sig ved scenekanten – i spændingsfeltet mellem orkester og publikum.

Die Herren aldrig lagt skjul på, at de ønsker at komme i tæt – meget tæt - kontakt med publikum, da det i bandets øjne, er der, den ægte og sitrende koncertoplevelse opstår. Die Herren ser helst ikke nogen fysisk barriere mellem dem og publikum i form af hegn foran scenen – det bare er med til at skabe en distance, som ikke tjener koncerter overhovedet! Nærvær – også fysisk – er én af parolerne i ”U2-WeltKlasse”.

Die Herrens har altid ønsket at nedbryde distancen – at få band og publikum til at føle sig som eet! At udviske grænsen mellem scene og publikumsområde, og få det hele til at smelte sammen!

”U2-WeltKlasse” er Die Herren som velforberedt, veltrænet og veludhvilet, og klar til at yde alt hvad der skal til, for at gøre koncerten unik og mindeværdig. Når Die Herren inviterer til U2-fest – er det altid en fest man husker! Det er en fest, man var glad for, at man IKKE gik glip af!

Se også...