Det sker | Musik, teater og foredrag | Borgerforeningen Kulturhus Svendborg
Facebook instagram Youtube adresse

Kalender

Musik Tam Tam | Festival for børn

Lasse Lunderskov, Mek Pek, De onde

En forrygende festival over tre dage med hele 9 kvalitets koncerter for de 6-11 årige. De to første her i husets professionelle rammer og den sidste i samarbejde med SVEND18 i Krøyers Have.

Musik Tam Tam | Festival for børn

Palle Pirat, Michael Back, Børnebanditterne

En forrygende festival over tre dage med hele 9 kvalitets koncerter for de 6-11 årige. De to første her i husets professionelle rammer og den sidste i samarbejde med SVEND18 i Krøyers Have.

Musik Tam Tam | SVEND18 Børnelørdag

Bjørnetjenesten, Æsken, Dyr i Drift

En forrygende festival over tre dage med hele 9 kvalitets koncerter for de 6-11 årige. De to første her i husets professionelle rammer og den sidste i samarbejde med SVEND18 i Krøyers Have.

Den musikalske troldmand # SVEND18

Foredrag med Fuzzy

Oplev manden, der har komponeret musik til et utal af ikoniske film, teaterstykker og tv-serier som 'En by i provinsen' og 'Bryggeren'. Fuzzy fortæller om sit liv som musiker og komponist.

Åben workshop for børn # SVEND18

Animationsworkshop

At lave animationsfilm er det lidt ligesom at være gud. Du skaber dine helt egne figurer og får dem til at gå levende rundt i en verden, som du har skabt.

Filmforevisning med oplæg # SVEND18

Kampen

SVEND inviterer 4. - 6. klasser ind og se filmen: Kampen. Instruktør Jesper Troelstrup, som netop er flyttet til Svendborg, kommer og fortæller om filmens tilblivelse og tema.

Filmworkshop # SVEND18

Filmens Lydside

SUPERSONIC underviser de ældste skoleelever i filmens lydside. Filmens lydside er ofte noget seeren ikke tænker meget over, men ikke desto mindre spiller den en stor rolle.

Filmworkshop # SVEND18

Replikhåndtering

Don’t tell it - show it! Ved at arbejde med at omsætte et replikskifte til handlinger, vil eleverne opdage hvor stærkt et udtryk det har, når man fortæller i lyd og billeder.

Kreativt filmkursus # SVEND18

PixiFilm kursus

Få inspiration og værktøjer til den meningsfulde dialog med børn om film og medieaktiviteter. Kurset er henvendt til pædagoger, 0. klasse-lærere og børnebibliotekarer.

Filmworkshop # SVEND18

Filmens Lydside

SUPERSONIC underviser de ældste skoleelever i filmens lydside. Filmens lydside er ofte noget seeren ikke tænker meget over, men ikke desto mindre spiller den en stor rolle.

Filmworkshop # SVEND18

Replikhåndtering

Don’t tell it - show it! Ved at arbejde med at omsætte et replikskifte til handlinger, vil eleverne opdage hvor stærkt et udtryk det har, når man fortæller i lyd og billeder.

Live show

RobinSamse

Internetfænomenet RobinSamse er en af Danmarks mest fulgte Youtube-kanaler. Nu er de to stjerner klar til at rykke ud over scenekanten med et nyt og underholdende live show.

Kammermusik

Eskær Trio - koncert 487

Julie Eskær, violin. Emilie Eskær, cello. Charlotte Thaning, piano

Sådan motiverer du et menneske i misbrug

Mennesker og misbrug

Få konkret viden om, hvordan du som pårørende kommer fra magtesløs til motiverende? Anne-Camilla har skarpe holdninger og foredraget tager afsæt i både personlige og professionelle erfaringer.

Det største comeback til dato

Moonjam

Moonjam har leveret nogle af dansk musikhistories helt store hits: Sarai, Gennem ild og vand, Bag de blå bjerge, Annabella, Østen for solen, Shaida, Midsommernat, Belisa og Salsa Olympia.

Nyt show i efteråret 2018

No More Jacks - Mod Nye Tider

Efter ti år med Four Jacks' vidunderlige musik, er det tid til forandring for Rossen, Lohmann, Asholt og Heick. Glæd dig til et brag af et show, som markerer ti års musikalsk venskab.

De største sange fra et omfangsrigt katalog

Nikolaj & Piloterne

Glæd dig til ligefremme, iørefaldende, dansksprogede og delvist selvbiografiske sange med et strejf af melankoli og den gådefulde relation mellem mand og kvinde som hovedtema.

Live 2018

SPJUSTFROST

Så skete det! Det som mange fans har ventet på i årevis. De Tre Musketerer i SPJUSTFROST tager endnu en gang på Danmarksturné. Søren Frost, Henrik Schou Poulsen og Esben Just.

Danske countrydarlings gør comeback

HUSH - acoustic tour

Efter en stor, udsolgt bandtour i foråret, tager hele Danmarks HUSH på akustisk efterårstour 2018, hvor de skærer ind til benet og kommer helt tæt på publikum.

Historier fra Svendborg forvandles til musik

Musiske Rejser

Under overskriften Musiske Rejser indsamlede Odense Symfoniorkester sidste efterår personlige fortællinger fra mere end 150 fynboer ved en række koncerter, rundt på øen.

Folk / pop / nordicana

Signe Svendsen med band

En stærk og nærværende stemme, en evne til at underholde og røre sit publikum kombineret med danske sange i et klart og poetisk univers.

Kammermusik

Kolarova og Steinaa x2

Eva Steinaa, obo. Maria Steinaa, fløjte. Galya Kolarova, piano.

Hits & Historier

Peter Viskinde

Kom i godt selskab med Peter Viskinde og hans musik. En aften hvor de gode historier krydres med en perlerække af hits fra en lang karriere fyldt med højdepunkter.

Over 50 år med fast begreb i dansk musik

Burnin Red Ivanhoe

Burnin Red Ivanhoe byder på en unik lyd og en særlig holdning til det at spille musik for publikum. I begyndelsen hed det syrerock. I dag er det en del af kulturarven.

Sådan skal det lyde!

Fistful of Dollars

Hvis alt går efter planen har Fistful of Dollars deres fjerde album med i bagagerummet, når de kommer til Svendborg.

Et af Europas bedste og mest efterspurgte ABBA-Tributes

Abbacz

Iført originale kostumer og ægte 70’/80’er koreografi leverer bandet et 100% højenergiske liveshow i absolut topklasse.

Traditionel jazz og New Orleans

Kansas City Stompers + Miss Sway

Kansas City Stompers er Danmarks ældste, professionelle jazzband med mere end 60 år i det danske jazzliv og mere end 40 lp/cd indspilninger bag sig.

Foredrag med Anette Harbech Olesen

MAD, MENING og MAGISKE ØJEBLIKKE

Kan valg af mad, søvn og tanker påvirke vores sundhed og livslængde? Lad dig inspirere til enkle og glædesfyldte tiltag, der kan have stor og positiv betydning for et langt liv i sundhed og glæde...

Massivt comeback

Johnny Deluxe

Skrål med på: Er du hos ham nu, Elskovspony, Drømmer jeg, Drenge som mig, og Vi vil ha’ mer’. Johnny Deluxe er tilbage! Jakob Glæsner, Søren Itenov, Morten Lynggaard og forsanger Noam Halby.

Kammermusik

Alena Walentin & Dahlia Strygetrio

Solist Alena Walentin, (tidl. Lugovkina) på fløjte. Dahlia Strygetrio består af Emma Steele, Sune Ranmo, Dorothea Wolff.

Storyteller 2018 # 3

Lars Lilholt

Tredje kapitel af Lilholts underfundige historie byder på et intenst og stilfærdigt sammenspil, hvor instrumenterne taler i en skrøbelig balancegang mellem enkelhed og kompleksitet.

Nyt fra rapperen...

L.O.C.

I kølvandet på rygterne om nyt L.O.C.-materiale har rapperen netop annonceret en landsdækkende spillestedsturné 2018, som strækker sig fra Helsingør i øst til Esbjerg i vest.

2018 soloturné

Allan Olsen

Allan Olsen står mere og mere som et fyrtårn på den danske musikscene. Ikke mindst som solist i ordets egentlige forstand: Alene på scenen, foran et kræsent og lyttende publikum.

Årets Bluessanger v. Danish Music Award 2016

Miriam Mandipira & Her Danish Friends

Glæd dig til uovertruffen eftermiddag med de helt store amerikanske evergreens, traditionel jazz, soul, gospel, blues og ikke mindst sange fra Zimbabwe, hvor Miriam selv stammer fra.

Et år uden sko...

Fra parcelhus til palmestrand

Hvad der skal til for at rejse langt på trods af faste udgifter, børn i skolealderen og karriere? Gennem billeder og filmklip kommer vi helt tæt på familien til søs og et liv på 15 kvadratmeter.

Nye sange og indendørs tour

Rasmus Walter

Med fire soloalbum i ryggen, og ny musik på vej, tager Rasmus Walter på hans første indendørs tour i næsten 2 år.

Kammermusik

Nightingale String Quartet

Nightingale String Quartet har base i København og består af Gunvor Sihm og Josefine Dalsgaard, violiner, Marie Louise Broholt Jensen, bratsch, og Louisa Schwab, cello.

Vi inviterer til

Julefrokost 2018

Skal julefrokosten 2018 være noget særligt? Hold den i Guldsalen med lækker mad i smukke rammer efterfulgt af dans til liveband. Vi dækker festligt op, så I kan få en dejlig aften med venner og kollegaer.

En audiovisuel oplevelse langt ud over det sædvanlige

Jonah Blacksmith Filmkoncert

Live-musik og dokumentarfilm om ophav, drømme og levet liv. Oplev den hjertegribende og symbiotiske vekselvirkning mellem filmmediet og den traditionelle, stående koncertform.

Julekoncert 2018

Nordstjerne - Julie Berthelsen

Julie byder indenfor til en Julekoncert, hvor vi skal nyde julestemningen og varmen omkring julen fra Danmark, Grønland og resten af verden.

DR BIG BAND

Merry Christmas, baby...

Traditionen tro byder DR Big Band på en råswingende julekoncert i selskab med nogle af landets dygtigste sangere og solister.

Herligt juleshow

Jul med Peter Vesth og venner

Peter Vesth sikrer julestemningen med et nyt og spændende hold af musikere til sin juleturné: Kristian Rusbjerg, Henrik Skriver, Louise Espersen og Steffan Sørensen.

I selskab med danske topkunstnere og musikere

Celebrating 50 years Woodstock

En aften i ånden og stemningen fra 3 Days of Love, Peace and Music. Mød Leo Lyons, Dicte, Jimmy Jørgensen, Bjørn Fjæstad, Kennet Lauridsen, Palle Hjorth, Troels Skjærbæk, Mads Andersen.

Super-U2-eksplosion

Die Herren U2-BigBang

Efter mere end et kvart århundrede med U2´s fantastiske sange har Die Herren fundet deres egen formel på at løfte sangene yderligere, så de opstår i en ny dimension i Die Herrens univers...

Kammermusik

VOCE

Den franske strygekvartet VOCE spiller Britten, Debussy og Bartok.

Årets sangskriver kommer til Svendborg

M.C. Hansen & Jacob Chano

Danish Music Award-vinder M.C. Hansen står på skuldrene af store giganter som Dylan, Springsteen, Neil Young og Cohen. Og side om side med Allan Olsen, CV Jørgensen og Povl Dissing.

Kammermusik

Kotaro Fukuma

Den japanske pianist Kotaro Fukuma spiller Mozart, Beethoven og Schubert.

Dansk kvalitetspop så det driver ned af væggene

Dodo & The Dodo’s (AKUSTISK)

Dodo’s leverer nogle af de mest eviggyldige popnumre i den danske sangskat. Oplev klassikerne 'Vågner i natten', 'Sømand af verden', 'Vi gør det vi kan li' LIVE og helt tæt på...


1. Dine cookie settings
Funktionelle cookies, marketing og tracking
Cookies der giver os mulighed for at analysere webstedets anvendelse, så vi kan måle og forbedre ydelsen, og cookies der bruges af reklameselskaber eller annoncerende selskaber til at slå annoncer op, som er relevante for dine interesser.
 Alle

Nødvendige cookies
Cookies der er nødvendige for sidens funktionalitet.
 Nødvendige


2. Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren.
En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

3. Formål med cookies på vores website:
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies i din browser
minecookies.org/cookiehandtering


5. Liste over brugte cookies:
NavnFormålUdbyderUdløber
SL_CA/B TestningSmartlook2 år

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.
Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Få flere oplysninger

OK Læs mere