Det sker | Musik, teater og foredrag | Borgerforeningen Kulturhus Svendborg
Facebook instagram Youtube adresse

Kalender

249 kr inklusive gebyr
Dørene åbner kl. 19.00

Siddepladser

Arrangeret af Copenhagen Drummers

Energi og entusiasme

Copenhagen Drummers

Lørdag den 5. marts 2016 kl. 20.00   //   Guldsalen


Det er nu mere end 5 år siden Copenhagen Drummers vandt Talent 2010 på DR og for alvor blev sat på verdenskortet.

Det var spadestikket til over tusind shows i både ind- og udland og i 2013 kulminerede det, da de stod side om side med Emmelie De Forest i det Danske og Det Internationale Melo-di Grandprix og vandt det hele.

Danmark så det og var vilde med det! - Europa så det og var vilde med det! Hvad er det Copenhagen Drummers kan, som ingen andre kan?

Sammensæt en gruppe af top-entusiastiske, trommespillende drengerøve, skabt ud fra lysten til at udforske alle facetter af rytmisk musik med fokus på trommer. Tilsæt hertil en hel del disciplin, præcision og talent og du har opskriften på deres succes.

Grundstenene til Copenhagen Drummers blev lagt under deres tid som konstabler i Den Kongelige Livgardes Tambourkorps - En verden fyldt med traditioner og historie. Med en meget firkantet hverdag og regler for trommestil og udførsel, havde de et behov for at komme ud med alle de skæve idéer og tanker omkring, hvordan trommespil også kunne være.

Det var i de tanker at Copenhagen Drummers blev skabt - et fristed for idéer og skæve tanker omkring hvordan trommer og rytmer kunne gøres endnu mere fascinerende og spændende.

ELEMENTS TOUR

I dag opfører Copenhagen Drummers deres egne livekoncerter af 75 minutters varighed, hvor publikum bliver opslugt i de utrolig smukke og fantasifulde universer, som bliver skabt ud af en enorm kreativitet og passion for musik og koreografi.

Sammenspillet mellem lys og lyd skaber en unik stemning, der giver dig følelsen af, at væ-re en del af universet og historien, som bliver fortalt af drengene.

Med ELEMENTS TOUR har de gjort det åbenlyse og skabt en succes!

De skaber universer ud fra “back to basic” elementer som ild, vand, jord og lys mm., som vi alle kan relatere til.
Med det i tankerne, er det tydeligt at se, hvor inspirationen til den aktuelle ELEMENTS TOUR kommer fra.

Med flere udsolgte koncerter steder som DR’s koncerthus m.m, har Copenhagen Drum-mers gjort det igen.

Copenhagen Drummers’ ELEMENTS TOUR skal ikke bare ses eller høres - den skal op-leves!

Se også...