Unummerere siddepladser

En musikalsk jordomrejse

Carsten Knudsen Show

Fredag den 24. november 2017 kl. 20.00   //   Guldsalen

Multikunster og entertainer Carsten Knudsen sætter sit nye show sammen med en bred vifte af monologer, musikalske indslag, sange og klovnerier. Det er en musikalsk ekvilibrisme med humor. En musikalsk jordomrejse hvor tilskuerne bliver beriget med flamenco, mavedans , blues, jazz og folk. Det musikalske indhold er altid en essentiel del af Carstens show. Ikke blot som akkompagnement, men også instrumentalt.

Knudsen er bedre kendt som en del af klassikeren The Julekalender og kvartetgruppen De Nattergale, men nu har han for alvor taget skridtet mod en karriere på egne ben med hans selvbetitlede solo show, der i foråret 2016 rammer de fleste afkroge af det danske land.

Showet indeholder bl.a. fortællingen om onkel Erling og konen Carla og deres daglige kampe med uhyrligheder som fladskærme og tør hud.
Udover sit flair for at ramme publikums lattermuskler kan Carsten Knudsen med rette også kalde sig royal ukulele leverandør, da han har spillet på ukulele for dronningen flere gange.

Hovedinstrumentet i soloshowet er guitaren, men der er også risiko for at Knudsen leverer musik ud af et 32 mm. wavin rør, mens han ligeledes har fået lov til at tage sin mors salmecykel (trædeorgel) med sig på turen.

Darwin mente at vi har udviklet os fra abe til menneske, Carsten vil demonstrere, at det for nogens vedkommende er lige modsat.