Det sker | Musik, teater og foredrag | Borgerforeningen Kulturhus Svendborg
Facebook instagram Youtube adresse

Kalender

245 kr
Dørene åbner kl. 19.00

Siddepladser

Arrangeret af F.B.I.

Comedy Tour 2017 – et one man show om os

Carsten Bang Alter Ego

Torsdag den 9. november 2017 kl. 20.00   //   Guldsalen


Jeg ved, hvem jeg er – men er jeg altid den samme? Spørger Carsten Bang i sit kommende og femte one man show ALTER EGO. Igen beriger Bang os med det skarpsyn og den karakteristiske comedy-stil, der henover de sidste mere end 20 år har resulteret i udsolgte sale, utallige fire- og femstjernede anmelderroser og placeret ham i 'superligaen' af komikere.

“Nogen gange er jeg entusiastisk – andre gange opgivende. Nogen gange praktisk og logisk – andre gange hovedløs. Nogen gange er jeg fuld af selvtillid – andre gange bare fuld.”

Med sit velkendte lune, blotter Bang sin personlighed i en kredsen om det store spørgsmål, hvor ofte vi i virkeligheden er os selv frem for vores Alter Ego - denne bedre udgave af os selv, som vi allerhelst vil se os som værende?

Glæd jer til endnu en filosofisk, øjenåbnende og stærkt underholdende oplevelse fra Carsten Bang, der denne gang står ansigt til ansigt med flere ansigter af sig selv.

Carsten Bang

Det hele begyndte på et alderdomshjem i Jeberg...

Carsten Bang er født på et alderdomshjem i Jebjerg. Han er et godt eksempel på, at man ikke behøver at råbe højt og fare af sted med 120 km/t. for at være sjov.

Carsten har altid et glimt i øjet og har så meget soliditet og talent, at han tør tage al den tid, der passer ham. Han formår med sin humor at få sit publikum til at undre sig med ham, mens de hyler af grin.

Carstens materiale er originalt, intelligent og underfundigt. Det kryber som en humoristisk strøm ind under huden på publikum, der må overgive sig fuldstændigt til den stærkt selvironiske jyde.

Se også...