Det sker | Musik, teater og foredrag | Borgerforeningen Kulturhus Svendborg
Facebook instagram Youtube adresse

Kalender

180 kr + gebyr
Dørene åbner kl. 19.00

Ståpladser i sal
Siddepladser på balkon

Arrangeret af

Køb billet

Fuldt Flor Tour

Bisse

Torsdag den 22. marts 2018 kl. 20.00   //   Guldsalen


Bisse har i foråret og sommeren haft mange anmelderes og koncertgængeres fulde opmærksomhed under sin marathonlange ’Tour de Smackdown’, der sidste uge fik en smuk afrunding på Rakett Natt festivalen i nordnorske Tromsø. '

Foruden en lang række spillesteder i Danmark har Bisse og hans bande lagt vejen forbi et udsolgt Store Vega samt festivaler som Northside, Musik i Lejet og Smukfest. Under overskriften ”Bisse bjergtog Store Vega med en livsbekræftende koncert” uddelte Soundvenue 6/6 stjerner til sangeren ved førstnævnte udsolgte koncert i maj.

Med samme entusiasme anmeldte Berlingske Tidende Bisses koncert på Northside med ordene ”Kong Bisse af Northside” og ved årets Gaffapris udmærkede sangeren sig med en særpræget og intens liveperformance, der var på de flestes læber efterfølgende.

Under overskriften ’Fuldt Flor Tour’ annoncereres i dag en række koncerter i foråret ’18, der går i salg fra på mandag d. 11 september kl. 10.

Senest udgav Bisse albumforløberne ’Legeaftale’ og ’Bjælkehuset’, der begge strøg i direkte A-rotation på P6 Beat. 19. september spiller sangeren en eksklusiv indvielseskoncert for det kommende barndomsalbum 19. 6. 87, der udkommer i slutningen af september. Den allerede udsolgte koncert vil foregå på Jazzhouse i København og bliver det sidste Bisse-show for i år.

 

Se også...