Det sker | Musik, teater og foredrag | Borgerforeningen Kulturhus Svendborg
Facebook instagram Youtube adresse

Kalender

295 kr + gebyr
Dørene åbner kl. 19.30

Nummererede siddepladser

Arrangeret af JVB LIVE

Den helt tunge vægtklasse af dansk pophistorie

Anne Linnet

Lørdag den 4. november 2017 kl. 20.30   //   Guldsalen


Ingen anden dansk sangerinde og sangskriver har som Anne Linnet printet sig ind i generationer af danskernes musikalske dna, og hun tilhører den helt tunge vægtklasse af dansk pophistorie. Den 4. november kan du opleve Linnet og hele hendes enestående bagkatalog i Kulturhus Svendborg.

Som en af Danmarks mest markante kvindelige kunstnere og som medlem af bands som “Tears, Shit & Chanel”, “Anne Linnet Band” samt “Marquis de Sade” har Anne Linnet ageret soundtrack til vores liv i mere end 40 år.

innet har foræret os en perlerække af moderne klassikere, fra “Tusind Stykker”, “Smuk og Dejlig” og “Glor på Vinduer” til “Venus” og “Barndommens Gade” – og mange, mange flere.

Som sangskriver og komponist til et væld af værker, der spænder over en bred vifte af genrer, har hun således modtaget IFPI´s Ærespris for sin store betydning i dansk musik.

Hun er én af de få sangerinder herhjemme, der har holdt sig aktuel igennem flere årtier, og den 4. november kan du opleve alle de gamle og nye hits, i det intime Kulturhus Svendborg.

Rigtig go’ fornøjelse!

Se også...