Nummererede siddepladser

Arrangeret af JVB LIVE

En enestående stemme og fornemmelse for musikken

Alberte Winding

Onsdag den 29. november 2017 kl. 20.00   //   Guldsalen

Alberte Winding og band har spillet sig varmt gennem Danmark, med historien om at komme hjem, både til kærligheden og hjemstavnen. I hver by medbragte bandet en sang om stedet, ud fra fortællinger fra de lokale. Det kom der både skægge og rørende historier ud af – og den 29. november kan du opleve Albertes smukke stemme folde sig ud i Kulturhus Svendborg.

Efter udsolgte koncerter og med nye erfaringer om hvem vi er som folk, er sangskriver-parret Alberte og Andreas Fuglebæk lige nu i fuld sving med at skrive en ny samling af sange. Sangene indspilles i foråret 2017 og vil efterfølgende stå på egne danseben på alle landets scener.

En Alberte-koncert spænder fra den sarte Lyse nætter til den swingende popsang, og kommer hjem i favnen på et stærkt ungt hold af musikere. Det hele med Albertes enestående stemme, fornemmelse for musikken og evne til at komme langt ud over scenekanten.

Vi ser meget frem til at præsentere Alberte i Kulturhus Svendborg til november, og ønsker dig rigtig, rigtig go’ fornøjelse!